Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam98

seks z szefem

Polecane posty

Gość mam98

Wczoraj dałam dupy mojemu szefowi.było ok.tylko boję się konsekwencji.zwolni mnie czy będzie dalej dupczył?

Gość JozinH@WD
Hehee no dobrze myslisz, albo zwolni albo bedzie dalej pierdolił. Zależy gdzie praccujesz i jak. Jak w eleganckiej firmie, to nie zwolni bosie bedzie bal skandalu i konskwencji, moze to tez pominac milczeniem i zachowywac jakby nc sie nie stalo. Tylko pytanie do ciebie czy dobrze sie z tym czujesz ze dajesz sie dymac szefowi za posade?? ;(

Gość seks z szefem
Pracuję w poważnej firmie(pracuje też z nami mój facet).co zrobi kierownik?To był jednorazowy seks?

Gość seks z szefem
oboje mamy ochotę na powtórkę jutro.Mam powiedziec mojemu facetowi?

Gość JozinH@WD
Zależy, masz przesrane moim zdaniem bo jeszcze ten facet. Poczekaj na razie nic nie rob zobacz co z tym zrobi szef,) on też się pewnie nad tym głowi co z toba zrobić. Daj mu pomyśleć i zobaczymy co potem :)

Gość JozinH@WD
łoł powtórka, jak chcesz powiedzieć facetowi, to powiedz ale się wkurzy moim zdaniem wybierz co wolisz faceta czy szefa który cie szybko rzuci bo ma takie jak ty na pęczki. Decyzja naplezy do ciebie

Gość seks z szefem
nawet mojemu facet owi włazi w dupę żeby mnie podupczyc.co robic?mie żałuję seksu z szefem ale kocham mojego faceta

Gość dr Kręciłapka
o gosh... co za umysłowa pokraka... Tak, powiedz twojemu facetowi jak jest i zapros go jeszcze do 3-kąta. A może szef ma zastępce? też byłoby fajnie dać d..py i pochwalić się tym publicznie. Przedyskutuj to z matką i ojcem w domu przy obiedzie, na pewno coś ci doradzą, np. jak się ubrać na takie pier.....one spotkanie z szefem. I pogratulują zaradności.

Gość seks z szefem
proszę o poważne rady.co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość uwazny
Cos Ci sie nicki pomylily.... problem ma chyba mam98 ?/

Gość JozinH@WD
Czekaj jak się sytuacja rozwinie, i na razie nic nie rób. Nie nakręcaj się bo będzie źle, po prostu czekaj

Gość gimbus z rosji
ustaw wcześniej sytuację i nagraj jak cię szef pieprzy lub maca lub liże lub cokolwiek... jak będzie cię chciał zwolnić, to go zaszantażujesz, że ujawnisz to w robocie i wyślesz to jego rodziny. i potem to już tak z rozsądkiem - 15% podwyżki co pół roku się należy... tylko nie możesz się tez opierdalać, żeby nie było.