Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna_23

Kierunek Administracja

Polecane posty

Gość wiosna_23

Witam czy ktoś studiował administrację na "Ignatianum" w Krakowie bardzo chciałabym się dowiedzieć coś na ten temat

Gość Moja odpowiedź brzmi
Administracja to niedorobieni prawnicy. Po co Ci to?

Gość wiosna_23
no ale w dzisiejszych czasach lepiej mieć jakieś studia po tych zawsze coś znajdziesz

wiosna a nie lepiej na prawo, dobrze Ci ktos napisal? Administracja nie jest latwa, skoro na niej dasz sobie rady to na prawie teoretycznie tez powinnas. Jest wiele podobnych przedmiotow szczegolnie na pierwszym roku.

Gość dziewczyna z klubu
no masz racje a teraz jest taka mega nagonka na studia techniczne ze jak wszyscy te studia skoncza to wiekszosc i taak zostanie bez pracy.. tyle inzynierow naraz na pewno nie jest potrzebnych a ja w t7ym roku ide na kierunek humanistyczny i pierdole

Gość swfgdbad
ha admin. jest latwa ja kprzyslowiowe jebanie. a z praca po niej ciezko a jak zlapiesz to za 1700pln. dzis szedlbym na polibude.

"no ale w dzisiejszych czasach lepiej mieć jakieś studia po tych zawsze coś znajdziesz" a skąd, teraz każdy ma studia i w zasadzie nic one nie dają. Studia powinny być dla najlepszych, a jeżeli zamiast na UJ wybierasz się do prywatej szkoły, w dodatku na administrację, to wnioskuję, że najlepsza nie byłaś. Lepiej iśc do porządnej szkoły policealnej i zdobyć konkretny zawód, bo na tych studiach stracisz tylko czas i pieniądze.

Gość kckdsc
szkoly policealne moim zdaniem sa do dupy.. same fryzjerki kosmetyczki masazystki co to kurwa ma byc zenada

Gość wiosna_23
Tylko że z przedmiotów ścisłych nie jestem najlepsza więc studia tech odpadają A czy na tym kierunku jest logika da się to wszystko ogarnąć a może lepiej wybrać pedagogikę wczesno-przedszkolną a Ty dziewczyna z klubu to dokładnie na jakie humanistyczne się wybierasz ??

Administracja nie jest dobra. Moja siostra odkąd 4 lata temu skończyła studia tylko dwa razy pracowała w zawodzie. Ostatnio rok szukała pracy nim gdzieś się zaczepiła. A mieszkamy w Poznaniu.

Gość kckdsc
no wlasnie na fryzjerstwo bo wszystkie te szkoly sa takie tylko a nie kazda sie nadaje na fryzjerke ja sobie nie wyobrazam siebie jako fryzjerki

Gość dziewczyna z klubu
ja sie wybieram na filologie angielska ale tez myslalam o pedagogice wbrew pozorom nie jest taka zla bo teraz pozamykali przedszkola i wszedzie powstaja prywatne a przegladalam oferty pracy i widzialam pelno oglosdzen o prace w przedszkolach

U mnie na uczelni admin ma logike i chyba wszedzie tak jest. Ja z kierunkow scislych tez nie bylam orlem a logike zdalam bez problemu, chociaz babka byla wymagajaca i ulala ponad 30osob. Taka logika jest tylko jedna i potem juz spokoj

Gość wiosna_23
Właśnie najbardziej obawiam się tej logiki ale chyba jednak zdecyduję się na ten kierunek :)

Gość sraly muche bedzie wiosna
trawa se bedzie rosla hej

Gość tajemniczaola
ja mam kolege, ktory studiuje administracje w krakowie ale w wyzszej szkole bezpieczenstwa apeiron i jest zadowolony. szkola oferuje niszowe kierunki i dobra kadre. a ignatianum to nie jest uczelnia typowo pedagogiczna?

Gość sfgnbdf
bezrobocie albo praca za 1700pln. nie polecam.