Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga20

Wczorajszy X-Factor!!!

Polecane posty

Gość Olga20

Michał Szpak zdecydowanie przesadził. Uważam, że tym razem już przekroczył granice dobrego smaku. Do tej pory starałam się przymykać oko na jego nietypowy styl, a skupiać się na głosie, który ma naprawdę dobry chociaż nie taki rewelacyjny jak Gienek. Wczoraj jednak nie byłam w stanie skupić sę głosie Szpaka. Patrzyłam na niego i czułam obrzydzenie. Wysokie obcasy, kobiecy strój, "zmysłowe" pozy i momentami stękanie. Idealnie nadawałby się do klubu dla gejów. Momentami miałam wrażenie, że zaraz rozbierze się na tej scenie albo zacznie się masturbować. Fajnie jak artysta robi jakieś show, ale niekoniecznie takie. Zdecydowanie wolę oglądać na scenie mężczyznę, który wygląda jak mężczyzna! Załamuję ręce kiedy widzę takie dziwadła jak Szpak czy niejaki Madox. Do czego ten świat zmierza? :(

Gość Olga20
Jestem shemalką z pokaźnym penisem :)

Gość Navya
oj już nie przesadzaj. to jest scena i nie tak gwiazdy już prowokowały

Gość Navya
a artyści czesto są dziwni co poradzisz ;)

Gość mi się podoba
a ja libię takich odjechanych ludzi i jestem zachwycona, że ma odwagę własnie tak się ubierać i zachowywać. Masz mentalnośc babci która cały dzień przesiaduje w kościele.

Gość też na niego nie patrzę
zniesmacza mnie :P ale śpiewać potrafi

Gość Lavigne A.
zauwaz, że to jeszcze nie jest prawdziwa scena a on nie jest żadna gwiazda póki co, bo co to za gwiazda bez menadżera i kontraktu?:o🖐️ Poza tym u niego zamazała się granica pomiedzy imagem scenicznym a codziennym i zdolnośc do jej dostrzegania.

Gość herpatjdp553
Tego czegoś to mi proszę artystą nie nazywać! Obrazace prawdziwych artystów. Niech wam będzie ze jest gwiazda to mnie mało obchodzi ale nie ARTYSTĄ! szok. Jak to określenie jest nadużywane w tych czasach.

Gość maseaz
Ten cały Szpak to małpka na sznurku zrobi wszystko co mu każą. Poza tym widziałam go raz przypadkiem i musiałam obejrzeć cały występ bo nijak nie mogłam zatrybić czy to baba czy chłop. Śmieszny jest tylko a nie żaden tam artysta...Prawdziwy artysta nie robi z siebie pajaca bo nie musi.

Gość herpatjdp553
Navya to ze ktoś jest oryginalny nie wystarczy by był artystą. Ma chłopak głos - ma talent. Czy ty widziałaś w ogóle jakiegoś artystę w swoim życiu? Ale takiego prawdziwego ? Zresztą i tak mi pewnie zaczniesz wmawiać swoje. Powiem ci jedno, pomyśl. I użyj mózgu jak następnym razem będziesz chciała nazwać kogoś artystą. I inni - też myślcie. Kisiel w majtkach to nie powód by nazywać swoje gwiazdy artystami. Nic do gościa nie mam,niech sobie śpiewa, ale zlitujcie się następnym razem i nie nazywajcie wszystkich gwiazdeczek artystami.

Gość MIchał Szpak to największy
Artysta Dziesięciolecia a kto uważa inaczej jest debilem :)

Gość Navya
herpatjdp553 - sama oryginalność owszem nie wystarczy ,ale przecież Michal i jest oryginalny i ma własny styl i ma talent i wrazlwosć ,porywa tłumy więc czego tu więcej trzeba dla prawdziwego artysty? a że jest odważny ,a nie skromny to niby jego minus?

Gość Navya
a ,,kisielu w majtkach " nie mam jak go oglądam bo jest dla mnie zbyt mało męski jako facet co nie zmienia faktu ,że go podziwiam i uważam ,że jest artystą

Gość herpatjdp553
Z głupimi nie pogadasz.

Ale Szpak śpiewa dobrze :) a i tak nie należy zapominać że Magdą Welc tego programu jest ta babcia :D

Gość SamantowaKlaska
CO TO ZA PIOSENKA http://xfactor.plejada.pl/1230 ,21860,1,malgorzata_szczepanska_i_jej_jeden_z_najlepszyc h_wystepow,2,wideo.html I TA CO SPIEWAL MICHAL SZPAK

Gość zarraz zarraz
chwila czy Michael Jackson wyglądał jak mężczyzna -nie!!!, a czy był gwiazdą.......? Oczywiście nie porównuję Michała do Michaela, ale jeżeli ktoś rozumie czym jest artyzm to jemu nie trzeba tłumaczyć, natomiast jeśli ktoś woli nudną Adę która poza głosem nie potrafi nic na scenie pokazać to cóż... o czym tu gadać.