Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania17171717177171

To dziwne ,że słucham takie muzyki ?

Polecane posty

Gość Ania17171717177171

W wieku 17 lat beatlesów,the doors, simon & garfunkel, pet shop boys , nirvana itd? lubie też bardziej popularną muzykę np Rihanne, beyonce czy nawet lady gage czasem ,ale przyznalibyście się komuś ,że lubię taką muzye jak wyżej czy to obciach ?Teraz wszyscy sluchają np polskiego hip-hopu którego nie znoszę ,ale nie chce żeby mnie uznali za sztywniarę jakąś nie na czasie :O no i jak ktoś sie zapyta jakiej sluchasz muzyki to co mam powiedzieć?

Gość ona ona ona xxxxxxx
kolejna idiotka... tez tego slucham i gowno kogo obchodzi to... jask sie pytaja to odpowiadam..

Gość Amartynka
Dzisiaj nastały takie czasy, że każdy słucha tego, co mu się podoba i innym nic do tego... Nie wiem, w jakim środowisku żyjesz, że się obawiasz krytyki. U mnie też jest typowo 'hip-hopowe' środowisko, ale ja ze swoim J-rockiem jestem akceptowana, po prostu nie rozmawiamy o muzyce, są też inne tematy ;)

Gość Ania17171717177171
np mój chłopak jak włączyłam ,,light my fire" -the doorsów to stwierdził ,, wyłącz to bo wstyd" on i jego znajomi słuchaja tylko hip-hopu i jak ja mam się wśród nich odnaleźć? dla mnie polski hip-hop to dno ,ale dla innych niestety nie :( a w sumie ,,jak wlatujesz między wrony musisz krakać jak one"

Gość rap.per.per
jak to wszyscy sluchają hip-hopu?? Chyba takich leszczy jak mezo.doniu.liber.verba.norbi.i inny chłam a prawdziwego rapu to wcale tak wielu ludzi nie slucha :)

nic nie musisz, Polski hh to temat rzeka. Nie spodobał Ci się jeden wykonawca to radzę zagłębic sie w innych, chętnie mogę Ci coś polecić-2790605. czarny rap też jest warty polecenia:) ale tylko wtedy, jeżeli jestes otwarta na nowe rodzaje muzyki, jeżeli niechętnie do tego podchodzisz to nawet najlepszy wykonawca Cię nie zadowoli.

Gość Ania17171717177171
appleJuice - jeszcze amerykanski hip-hop to predzej choć nie przepadam ,ale do polskiego obawiam sie ,że nie jestem się w stanie przekonać

Gość Navya
to powod do dumy nie do wstydu. teraz wiele słucha takiej tandetnej muzyki typu hip-hop ,która jest pusta i denna i nie znaczy ,żemusisz to nasladować

Gość bziuuuuuuuuuuumm
o Boże , ja tak gdzieś od 15stego roku zycia slucham 80's . Mam 20. Nigdy mnie nie interesowalo zdanie innych . Pamiętam jak kiedys jedna kolezanka sie ze mnie nabijała,że to szajs itd. No dajcie spokoj.Sluchasz tego czego lubisz . Pet Shop Boys jest zajebiste :)

Gość Joanna188
prawdziwa muzyka skonczyla się wraz nastaniem hip hopa, niestety

Gość bziuuuuuuuuuuumm
joanna - niekoniecznie . Dla mnie skonczyła się tak po latach 90. Wiadomo ,że i tam zdarzały się kiepskie nuty,tak samo jak i w latach 00 (i wzwyż) zdarzały się zajebiste i nie mowie tu o HH.

Gość Ania17171717177171
up

Słucham podobnej muzyki do Ciebie i się tego nie wstydzę, wręcz przeciwnie, jestem z tego dumna! Wolę zdecydowanie to niż nowoczesny shit który nie ma sensu:/

Gość Lolek895649
Zmień chłopaka. Muzyki zdecydowanie nie zmieniaj.

Gość Olga655
Słuchasz porządnej muzyki, a zadajesz idiotyczne pytania. Obciachem jest słuchać Lady Gagi czy Rihanny i nazywać je dobrymi wokalistkami. Mądry człowiek nie słucha tego co mu narzucają dzisiejsze media tylko umie dostrzeć prawdziwe piękno muzyki. Ja też słucham podobnych wykonawców do Ciebie. Uznaję głównie muzykę z lat 60-90-tych, a z obecnych wykonawców bardzo podoba mi się np. Katie Melua, ale broń Boże skrzecząca Rihanna! Polski hip hop też jest dla mnie nie do zniesienia, ale jeżeli komuś faktycznie się to podoba, a nie słucha tego tylko dlatego by przypodobać się tzw. ziomkom to okay. Bo najważniejsze to żeby słuchać to czego się lubi! Nawet jeżeli teraz niektórzy się z ciebie śmieją, że słuchasz pomników muzyki, to pewnie za jakiś czas część z nich zmieni zdanie, zobaczą jak bardzo się mylili. Młoda jesteś, więc wybaczam ci idiotyczne pytanie. ;)

Gość olabogaaaaaaaa
też uwielbiam pey shop boys - west end girls 😍 Visage - fade to grey . The cureeeee, DEPECHE MODE,DEAD OR ALIVE ,THE DOORS , Kiss , Pink FLoyd,Culture Club (Boy george) przeważają lata 80 . ;) To były najlepsze czasy,ja tam czuję się dumna,że nie podążam za tłumem i nie słucham chłamu :classic_cool:🖐️