Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TraciszSensZycia

Zauważyłem, że związek zawsze psuję się od momentu kiedy kobieta nie chce dawać

Polecane posty

Gość andrrr
to może kurwa z powołania ? :D

Gość gorrąca mężatka
Regresie Ludzie ZAWSZE są niedopasowani pod względem seksu...i czasem starają się dopasować...w różny sposób....mój sposób bynajmniej nie jest gorszy niż inne sposoby....................traktuj TO jako osiągnięcie dopasowania w seksie (jakiegoś tam dopasowania...bo tylko tyle można) Nigdy nie będziesz wiedział czy dopasowanie w seksie "jest prawdziwe"......w rzeczywistości dopasowanie "bywa dopracowane" kosztem jakiegoś wysiłku lub poświęcenia (litościwie ukrywanego dla komfortu samopoczucia ukochanej osoby....tak wynika z miłości lub z kompleksów...kto to wie). W rezultacie takich czynników.....spotykasz osobą "dopasowaną temperamentem " do ciebie....ale nigdy nie zobaczysz co jest w jej głowie i jak to się dzieje że jest "dopasowanie". A rozmowy trochę pomagają....w ustawianiu kompromisów.....czyli rezygnacji z części swoich oczekiwań...to nazywamy dopasowywaniem się..............więc rozmawiajcie jeśli wierzycie w rozmowy i jeśli wiecie że kompromisy nie będą dla was zbyt uciążliwe. Albo stosujcie kompromisy bez rozmawiania...jeśli jesteście pewni że partner tego pragnie....wiedząc że każdy kompromis jest jednocześnie poświęceniem i rezygnacją z cząstki siebie.

Gość ula_la442
wiecie co ja też powoli tracę ochotę na seks ze swoim facetem , a wszystko dlatego,że nie potrafi nawet odpowiednio mnie dotknąć ehh taki "stary" facet a w łóżku jak nastolatek.. i na nic moje rozmowy czy instruktaże :O

a poświęcanie się w sposobie realizacji miłości dla satysfakcji ukochanej osoby niekoniecznie ma negatywny wydźwięk" nie wiem czy sie śmiac czy płakać :) a zamykasz oczy jak mu sie wypinasz? :)

Gość macchiato
poświęcanie się w sposobie realizacji miłości dla satysfakcji ukochanej osoby niekoniecznie ma negatywny wydźwięk..............ciągle bardzo kocham....i TO decyduje...jeszcze. no właśnie JESZCZE poświęcenie ok ale w OBIE strony ;) a co on robi dla Twojej satysfakcji?

Gość neutralny
no raczej chyba z poolania ale jeszze o tym nie wie niepotrafie tego zrozumiec jak mozna sie przespac z kims calkowicie obcym i to zrobila bez zabezpiezenia zadnego dramat

Nigdy nie będziesz wiedział czy dopasowanie w seksie "jest prawdziwe"" widzisz jak ci to powiedzieć :) Trochę tych kobiet miałem i powiem ci ze nie było źle ale z cała stanowczością mogę ci powiedziec że z tą z którą teraz jestem własnie jestem idealnie dopasowany pod tym względem a w połączeniu z innymi jej cechami i zaletami tworzy sie kobieta mojego życia :) dopasowanie bierze sie doświadczenia i z porównań poprzednich związków ...

Gość feregre
//która z was odważy się "nie robić lodów"// mi moja była nie robiła lodów... i bardzo mnie to bolało tlumaczyla sie tym, ze to jest ponizajace :O co za kurwa glupia

Gość lyreco
tworzy się? :O to ile ty z nią jesteś ?

Gość neutralny
ktos madry kiedys powiedzial zycie kobiety to jedna wielka iluzja mowia cos innego niz mysla a p[ozniej sie zastanawiaja nad tym co powiedzialy i mowia co innego

mi moja była nie robiła lodów." feregre i całe szczescie ze jest "była" :)

Gość neutralny
dlaczego zawsze laski mowia slaby byl w lozku a same na siebie nie patrza jakie sa dlaczego to my mamy zawsze robic tak zeby bylo dobrze

neutralny kobieta jedno mysli drugie mówi a trzecie i tak co innego robi :) i co najlepsze? sama nie wie czemu tak sie dzieje ... :P:P:P

Gość że co?...
Kobiety nie lubią seksu? Bzdura totalna. Kobiety nie lubią kiepskiego seksu.

Gość nioooooonom
regres-znawca kobiet........:D:D:D

Gość neutralny
swiete slowa tak wlasnie jest i sie zastanawiam czy przypadkiem nie przejsc przez zycie sam bez takich manipulacji i gierek

ale przynajmniej nieźle kropkuje :) 🖐️ czisie :D

Gość neutralny
ogolnie zycie jest pojebane i tyle w temacie

nie zgadzam sie zycie jest piekne tylko trzeba z niego umieć korzystać

czesc Regres :) ja regularnie korzystam z zycia i zgadzam sie ze jest piekne :)

Gość u mnie to samo
"ula_la442 wiecie co ja też powoli tracę ochotę na seks ze swoim facetem , a wszystko dlatego,że nie potrafi nawet odpowiednio mnie dotknąć ehh taki "stary" facet a w łóżku jak nastolatek.. i na nic moje rozmowy czy instruktaże " rozumiem, mnie też się odechciewa, tylko z racji tego że myśli tylko o sobie. Tysiące rozmów, dyskusji, tłumaczenia, w końcu moich fochów - a dalej to samo. Teraz jesteśmy małżeństwem i rozwodu nie wezmę z powodów łóżkowych. Załamka ..............

Teraz jesteśmy małżeństwem i rozwodu nie wezmę z powodów łóżkowych. Załamka .............. poczekaj az Ci zgasi papierosa na tylku

Zwiazek zaczyna sie psuc kiedy kobieta ma dosc, a pozniej przestaje dawac d... i facet to zauwaza, bo poza d... faceci rzadko cokolwiek widza

Jeśłi uważasz, że każdy facet bzyka tak samo to muszę cię neistety zaskoczyć. Każdy bzyka inaczej. I ten co tylko dupą rusza jest nudny w łożku i z takim się nie chce. Prosto i na temat. Pewnie laska liczyła, że przestaniesz byc kłodą w łożku, ze się otworzysz, ale ile można czekać. A do tego co uważa, ze kobiety sa nieligoczne, bo rzucają z dnia na dzień, faceci też tak rzucają, więc widac cały rodzaj ludzki nielogiczny. Macie syndrom murzyna: brudny, śmeirdzi, głupi, ale nie lubią go bo czarny :o

hej... moj maz jest czarny i ani on brudny, ani glupi, ani nie smierdzi, nie ma tez wielkiego ;) ale porownanie rozumiem

@current masz czarnego męża to pewnie wiesz w jaki sposób czarni generalizują. Jak coś jest nie tak to od razu rasizm. Nie ważne jaka jest prawdziwa przyczyna. Znam wielu czarnych i od każdego chociaż raz slyszałam użalanie się nad sobą. Zamist pomyśleć CZEMU mają z czyms problem to zwalają wine na to że sa czarni. Bo tak najłatwiej. No ale jak widac to jest problem nie tylko murzynów, ale i polskich facetów. Niedomyty, chamski, słaby w łożku, ale dziewczyna to kurwa, bo nie chce z nim się bzykac i go rzuciła.

Gość mnimmna
a jak facet nie chce wziąść?

Ta wypowiedź jest genialna wprost, przepiekna przypominam i pozdrawiam autorkę 11:05 [zgłoś do usunięcia] Pase Panowie spójrzcie an to z drugiej strony, skoro kobieta nie jest zainteresowana seksualnie mężczyzną to też jest jakiś powód tego (może źle coś zrobił, może po kłótni) i facet wcale nie jest taki zaj**isty, wiec automatycznie spada zainteresowanie seksem Przynajmniej ja tak mam i wiele kobiet, więc bądźcie dobrzy dla swoich partnerek a napewno na brak seksu nie bedziecie narzekać