Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TraciszSensZycia

Zauważyłem, że związek zawsze psuję się od momentu kiedy kobieta nie chce dawać

Polecane posty

@do was wszystkich No racja, ale to zwykle ci, ktorym sie pracowac nie chce i zawsze maja fantastyczna wymowke. Gdyby moj maz tak gadal, to bym sekundy z nim nie spedzila. Mam przyjaciolke z RPA (czarna) i ona dostaje gesiej skory jak slyszy taka gadke. Niestety jej maz jest wlasnie takim typem, ktory ma dwie lewe raczki i nawet pracy nie szuka, bo przeciez czarnym pracy nie daja. Poza tym nic w domu nie zrobi, bo mowi ze jest 'african man', wiec baba musi mu sluzyc, a moja kolezanka jako 'african woman' mowi, ze takiego lenia to jeszcze nie widziala. Oczywiscie byl mily i normalny... na poczatku. Rozwod kwestia czasu.

Gość gosc23
była woli dawać dupy innemu ;/ olala mnie po 3 latach zwiazku, zalosne ze nigdy nie chciała ze mną

Gość jowinnnnia
To dlaczego wulgarni sa juz chlopcy? bo nie maja sexu? to wina zaniedban srodowiskowych, ze ktos jest chamem. ponadto, jesli twoja kobieta/zona bedzie chora to tez bedziesz chamem itd, bo co dzien nie bedzie sexu przez np miesiac czy dwa?

Gość fakt fakty-
jesli facet jest do dupy w lozku i nie potrafi zadowolic kobieta to z czasem przechodzi ochota na sex,nie ma w tym zadnej filozofii mialam jednego faceta 20 lat, nigdy go nawet nie zdradzilam a sex byl poprostu przykrym obowiazkiem, nie mialam pojecia co to orgazm, ten czas uwazam za zmarnowany, w lozku rowniez nalezy sie dobrac po rozwodzie zaczelam swoja przygode z lozkiem, mialam duzo mlodszego partnera i sex z nim byl przyjemny ale nadal nie mialam orgazmow tera jestem z kolejnym facetem i od dwoch lat porpstu jestem usatysfakcjonowana , sex jest namietny,i zawsze dochodze, a juz myslalam ze nie jestem do tego zdolna,ze to moja wina a nie facetow teraz wiem ze to facet musi sie o to postarac,umiec dotykac,szukac sposobu by wyczuc partnerke co i jak zeby bylo jej dobrze, moj kiedy zdarzmi sie nie dojsc jest zwyczajnie zawiedziony soba, jest to jego priorytetem,zawsze mysli o tym aby obojgu nam bylo dobrze,nigdy nie mysli tylko o sobie wiec mysle sobie , ze albo jestes egoista w lozku i myslisz tylko o sobie, nie umiesz zrobic jej dobrze dlatego odmawia sexu bo nie ma z tego przyjemnosci

Gość dvckxjvndfclnxkjn
dokładnie u mnie nawet jest tak z moimi rodzicami, zawsze jest o to jazda potem, albo jak ojciec przyniesie pieniadze i da matce to potem jest w nocy miłosc, wtyd sie przyznac ale to prawie jak prostytucja, a z tym ze jak nie daje d.... to prawda, facet chodzi zły naburmuszony trzaska dzwiami nie odzywa sie, ale wprost ci nie powie o co mu chodzi, a zreszta w długoletnich np 15 lat małzenstwach/zwiazkach kobieta dobrze wie o co mu chodzi, ale przeciez jak nie chce to nie bedzie sie z nim piep&yc tylko po to zeby miec spokoj, chociaz czasami o tak bywa :( pozdrawiam wszystkich w ten spodób zyjacych

Gość Inkadela
Wisi mi to ,czy się psuje czy pier...jak nie mam ochoty cały miesiąc na seks to mój partner ma to zaakceptować a jak nie to spadaj goguś

Gość gość
Bo ludzie powinni tez dobierać sie pod kątem między innymi seksu. Jedni do siebie w łóżku pasują a inni nie.

Gość gość
Ja przestałam uprawiać seks z moim bo: a) zmienił się, przestał starać, być miły, stał się cholerykiem b) wymaga seksu na po zawołanie w dzien gdzie wczesniej robił awanture w domu czy powodował nerwową atmosfere przez co seks jest nudny dla mnie i męczący psychicznie do tego kiepski c) oboje pracujemy, a tylko ja zajmuje sie dzieckiem i sprzatam, a potem czytaj jak wyżej d) zaniedbał się przez co stał się dla mnie praktycznie nieatrakcyjny, namawiałam go na zmiane diety itp. on ma to w d***e Także tak to u mnie wygląda i myślę, że u większości kobiet też.

Gość gość
to sie rozstań autorze :D nie pociągasz jej. nie będzie spełniała twoich zachcianek. w dodatku żadna kobieta ani żaden człowiek nie musi być na czyjeś zawołanie!!!!!!! :o

Gość gość
Jak dobrze, że u mnie jest inaczej.