Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekzet88

Prezerwatywy ze środkiem nawilżającym - wasze opinie

Polecane posty

Gość tomekzet88

Co myslicie o takich prezerwatywach? Jakoś nie podchodzi mi korzystanie z lubrykanta i zastanawiam sie czy taka gumka zapewni odpowiednie dodatkowe nawilżenie?

Gość sfgsefgxdggg
zbyt słabe, a czemu Ci przeszkadza lubrykant? Ja używam żelu durexa od 5 lat

Gość tomekzet88
Za bardzo nie wiem jak kobieta by do czegoś takiego podeszła. Czy nie myślałaby sobie, że jestem za cienki bolek, że zamiast sprawić by naturalnie była wilgotna, wyręczam się jakimiś dodatkowymi środkami? Dodatkowo jest to też mało wygodne, nosić ze sobą coś takiego. Jak ide na imprezę to za bardzo nie miałbym gdzie tego schować, zważywszy na to, że robi się coraz cieplej i kurtki zostają w domu. Glupio wyglądałby lubrykant w kieszonce od koszuli ;)

Gość dynks dynks
akurat durex to najgorszy żel z jakim miałem styczność... wysychając dość szybko tworzy lepkie gluty... ale polecam astroglide, ma konsystencję jak prawdziwe soki z cipki. a te prezerwatywy są nawilżone, ale nie spodziewaj się jakichś niesamowitych cudów, zależy jakiego i po co nawilżenia potrzebujesz... jak do zwykłego stosunku, to powinno starczyć, ale jak chodzi Ci o anal, to zdecydowanie za mało przynajmniej dla początkującej kobiety.

Gość tomekzet88
A jak kobiety patrzą na lubrykanty? Jakby nie było facet powinen być w stanie "naturalnie" sprawić, że kobieta będzie wilgotna. Nie myślą sobie potem, że koleś jest w te klocki slaby, albo po prostu idzie na skróty?

Gość asdassssss
jestem kobietą i używam z moim mężem od wielu lat duraxa

Gość kobietkka
Ja lubię te nawilżane. Szczególnie na szybkie numerki są niezastąpione. Te różne żele nie bardzo mi pasują.

Gość Ale durex to i prezerwatywy
i lubrykanty. Piszcie dokładnie czego używacie, a nie tylko firmę.

Gość tomekzet88
No wlasnie, uzywacie durex zelu, czy prezerwatyw nawilżanych?