Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość em.ha

Sprzedam wózek Coneco Basco Pierre Cardin

Polecane posty

Gość em.ha

Witam, do sprzedania mam wózek j.w w kolorze jasno zielonym (unisex) - nowoczesna konstrukcja i stylistyka, - wygodna w użyciu funkcja "2 w 1" gondola przekształcana w wersję spacerową, - bardzo łatwa możliwość ustawienia przodem lub tyłem do rodzica zarówno spacerówki jak i gondoli, - amortyzowane zawieszenie, - duże, pompowane koła, - przednie koła samonastawne z blokadą, - wygodny mechanizm hamulca, - ergonomiczna rączka z regulacją wysokości, - regulacja oparcia (wersja spacerowa) - składana budka z zasłanianym okienkiem i zasuwanymi kieszeniami na bokach budki, - bezpieczne, pięciopunktowe pasy, - pokrowiec na nóżki - bardzo lekkie, sprawne i zwinne prowadzenie wózka - duży kosz na zakupy - bardzo lekka aluminiowa konstrukcja - łatwe złożenie i rozłożenie wózka - wszystkie koła zdejmowalne Wózek jest w bardzo dobrym stanie, widoczne są niewielkie ślady użytkowania. Gondola w wygodny sposób przekształcana w wersję spacerową. Możliwość ustawienia przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Wózek jest po jednym dziecku, stał w domu w którym się nie pali. zdjęcia oryginalne prześlę na maila. [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/564546/668047/img-archiwumallegro-pl.jpg[/img]

Gość em.ha
Kontakt em.ha@o2.pl lub gg: 2270005 Nr. tel podam zainteresowanym. Pozdrawiam.

Za ile chcesz go sprzedać i jakie miasto ? Jak bys mogła wstawić wieksze zdjęcie !

Gość em.ha
Odpiszę na maila

Gość em.ha
Kurcze coś mi mail szwankuje, więc zdjęcie wyśle później. A co do ceny to 600 zł proponuje.

Gość em.ha
baaardzo zabawne. ODPOWIADAM TYLKO NA MAILA. Żadne 600zł!!!!!!!

Gość em.ha
Ej dwóch podszywaczy przyszło!! Niestety kochana, ale 600 zł to darmo więc cene podaje na maila tylko!!!

Gość em.ha
Witam, do sprzedania mam wózek j.w w kolorze jasno zielonym (unisex) - nowoczesna konstrukcja i stylistyka, - wygodna w użyciu funkcja "2 w 1" gondola przekształcana w wersję spacerową, - bardzo łatwa możliwość ustawienia przodem lub tyłem do rodzica zarówno spacerówki jak i gondoli, - amortyzowane zawieszenie, - duże, pompowane koła, - przednie koła samonastawne z blokadą, - wygodny mechanizm hamulca, - ergonomiczna rączka z regulacją wysokości, - regulacja oparcia (wersja spacerowa) - składana budka z zasłanianym okienkiem i zasuwanymi kieszeniami na bokach budki, - bezpieczne, pięciopunktowe pasy, - pokrowiec na nóżki - bardzo lekkie, sprawne i zwinne prowadzenie wózka - duży kosz na zakupy - bardzo lekka aluminiowa konstrukcja - łatwe złożenie i rozłożenie wózka - wszystkie koła zdejmowalne Wózek jest w bardzo dobrym stanie, widoczne są niewielkie ślady użytkowania. Gondola w wygodny sposób przekształcana w wersję spacerową. Możliwość ustawienia przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Wózek jest po jednym dziecku, stał w domu w którym się nie pali. zdjęcia oryginalne prześlę na maila. Kontakt: em.ha@o2.pl gg: 2270005