Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maga852

,,DOPALACZE'' CIĄŻOWE- czyli sposoby jak zajść w ciążę z delikatnym wspomaganiem

Polecane posty

Gość maga852
miało być pracy hehe:)

Gość upoupo
ja pierdole...takie jak ta nie powinny sie rozmnazac.. 12:10 [zgłoś do usunięcia] maga852 Jeśli chodzi o mnie to aktualnie łykam kwasik foliowy i wyciąg z olejku wiesiołka, a mój Buziaczek witaminki androvit i kwasik zastanawiam się na zkupem preparatu o nazwie mata zielona czy coś takiego, słyszałyście może o czymś takim? Co my jeszcze robimy...hmm ....no sex to oczywiście, co dwa dni bo podobno tak trzeba żeby plemniczki Buziaczka dojrzały i spłodziły wymarzoneko Buziaczka Juniorka

Gość Rossie8383
Ja już 6 mcy, a jestem przed 30tką :(

Gość maga852
Jeśli ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenia na temat niech zachwa swoje wulgarne odzywki dla siebie. Zdanie które tak Cię kuje w oczy było żartem. Jeśli zamierzasz obrażać ludzi to proponuje założyć własny wątek,dla tobie podobnych prymitywów.

ja biorę magnez i witamine b12, podobno wydłuża fazę lutealna. ja mam za krótką... od lipca bez anty, ale tak na powaznie dzisiaj 1dc drugiego m-ca starań więc z nową nadzieją tu wkraczam.

Gość maga852
HI, zagląda tu ktoś jeszcze?

Gość maga852
Hej, widze ze mały ruch się zrobił na forum:)

Gość wiesiolkowa
Ja oczywiscie kwas foliowy i wiesiołek do tego :) Od niedawna także tester Afrodyta :)

Zaglądają na forum ostatnio osoby niepoważne. Ja pisałam na topiku o planowanu płci ale teraz nie da się tam nic pisac bo jest osoba która skutecznie rozwala wszystko. To pewnie ta sama co i tutaj. Ja polecam castagnus. Mi pomógł zajśc w ciążę.

Ja to się śmieję, że najlepszym dopalaczem jest przypadek :D Myśmy wpadli za pierwszy razem ( dosłownie) przez stosunek przerywany :P:P:P Niedawno postanowiliśmy zrobić córce brata :P Staraliśmy się 1 cykl- wspomogłam się tym wiesiołkiem, brałam kwas foliowy jeszcze miesiąc wcześniej, sex codziennie/ 2 x dziennie i.... za przeproszeniem dupa :D Potem jednak zrezygnowaliśmy ze starań- było parę powodów ;)

Gość cciocia dobraa r.
Najlepsze dopalacze? chyba te testery, komputerki, kwas foliowy no i oczywiście luz :) trzeba cieszyć się bliskością, seksem, a nie myśleć o dziecku za wszelką cenę :)