Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam nie wiem:(

mam wazne pytanie chodzi o dziewczyne..? pomozcie

Polecane posty

a wiec mam dziś wyjść na spacer zkolegi dziewczyna, wczoraj bylem z nią na zakupach . ja wiem ze to chyba nie jest nic złego, zadna zdrada itp.. tylko chodzi o to ze ten kolega nic o tym nie wie....:/ jak myslicie to naprawde cos zlego.. ?? :(

Gość kjhgfdsaQWERTFYHUJIKMNB
jakbys nic złego nie robił to bys powiedział koledze :)a tak ? jak chcesz tak rób ale postaw sie w jego sytualcji jak sie dowie bo on wtedy pomysli ze naprawde cos robiliscie :classic_cool:

no tak wolal bym zeby wiedzial ale wtedy jej nigdzie nie puści .. ja ja traktuje jako kolezanke .. i to nie jest zdrada ale wiem ze nie powinienem tak za plecami sie spotkac:( sam juz nie wiem.. co zrobic

zreszta jak raz pojde to nic sie nie stanie..

Gość zaciekawiona.
Nie ufa On swojej dziewczynie i kumplowi? Sam dajesz sobie usprawiedliwienie mówiąc "że jak raz się z Nią spotkasz to nic się nie stanie", ale czy spotkasz się z Nią sam na sam tylko raz?

chyba ostatni a pozniej juz wiecej sie nie spotkamy sam na sam .. ostatnio bylismy na clubie we trojkie tanczylem z nia potem wracalem z nia sam bo on za duzo wypil i tak to sie zaczelo..

i jak sie napatrzę tak na nia, to potem spac nie mogę,może wiecie czemu?

ten co mówi ze jak sie napatrzy to spac nie moze to nie ja pisalem tylko jakis podszyw pod mnie :/

W spotkaniu nie ma nic złego, bo przecież idziecie na zakupy ale trzymaj dystans. Zdarzyło mi się odbić dziewczynę kumplowi, później sa straszne wyrzuty sumienia i nigdy z takiego związku pożytku nie będzie, zostanie tylko żal ze coś takiego się zrobiło. prawdopodobnie to tylko jakiś impuls, zachyt dziewczyna bo przebywaliście tylko sam na sam, poznałeś ja z innej strony.

Kilka razy się tak spotkacie i zmieni sie to w coś powazniejszego

nigdy bym nie zrobił nic więcej z dziewczyna która kogoś ma a tym bardziej jeśli ja jego znam.. tak jak powiedzialem ja ja traktuje tylko jako koleżankę. juz wam wyrzuty sumienia ze sie z nia spotkam bez jego wiedzy:(

To po prostu unikaj takich sytuacji kiedy będziesz z nią sam. A może zapytaj sie jej co ona o tym sadzi?? czy to nie jest kłopotem także dla niej.

poprostu on ostatio ja denerwuje dlatego ze pije , i tez jest nie w porządku co do niej, ona ma to gdzies jesynie ja moge mieć wyrzuty..