Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółwiczka1200000

WÓZKI DZIECIĘCE

Polecane posty

Gość żółwiczka1200000
nikt nie ma takiego wózka? proszę, pomóżcie

Gość mi sie nie nie podoba
male kola, w ogole wyglada jak zabawka. Ja oststnio kupilam wozek TAKO, jest super. Kupilam go na tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1585615355&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Duzo gratisow, wozek baaardzo stabilny, funkcjonalny i przede wszystkim PORZADNY. Ale ja zwolenniczka mutsy, xlanderow po 3tysiaki nie jestem. Bo spotkalam sie z opiniami, ze TAKO to bleee bo co druga wozi nim dziecko. Wodocznie ta co druga wie co dobre :) Bratowa tez wozi corke TAKO i jest bardzo zadowolona. Dolozylabym 100 zl do tego co pokazalas i mialabym super i bardzo porzadny wozek. Ale co kto lubi. pozdrawiam

Gość żółwiczka1200000
dzięki za opinie a ty od kiedy masz ten wózek? bo słyszałam ze te kółka sie bardzo szybko psują, nie wiem może jakaś firma ma felerne wózki jeśli o kółka chodzi.

Gość żółwiczka1200000
up

Gość yhmtaaa
Tako - badziewie. Co druga wozi w nim dziecko - bo co druga to patologia; dziewczyno - porzadny wózek to podstawa dla Ciebie i dzidziusia. Śliczne i porządne x-landery dostaniesz na allegro. ceny najróżniejsze i naprawdę nie po 3 tys. !! Aha i później ze sprzedażą nie będziesz mieć problemów bo mamy wiedzą co dobre a takie x-landery schodzą jak swieże bułeczki.

Gość żółwiczka1200000
dzięki zaraz wejdę na allegro i zobaczę

Gość żółwiczka1200000
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość zwykły wóżek
Wiecie co? Nie rozumiem tej nagonki na wózki i problemów który wybrać itp. Tak naprawdę to nie widzę różnicy między tym za 500 a 1500zł. Mąż kupił dla małej za 550zł 2w1 spacerówkę i gondolę i służy m i od ponad 8 miesięcy i nic się kompletnie w nim nie psuje. Mała w nim ponad pół roku spała (później już zrezygnowałam w obawie, że wypadnie), zimą w gondoli na spacery po śniegu i nieraz zaspach, teraz w spacerówce po wybojach niejednokrotnie i wszystko z nim ok. Sądzę, że gdyby był niewygodny córka tak chętnie by w nim nie sypiała. Nie rozumiem zatem sensu wydawania wielkich pieniędzy, jeżeli można coś dobrego tanio kupić.

Gość żółwiczka1200000
ale ja nie twierdze ze muszę kupić drogi wózek, jeśli trafię na dobry wózek za np. 500 zl to go kupię bo dlaczego nie. ja po prostu chcę znać opinie na temat wózków bo sie w tym nie orientuję, bo pierwszy raz kupuję wózek.

Gość Maria11111
Możesz sprawdzić promocje w tym sklepie www.dadaparadisogroup.com . Kupisz lekki i bardzo mobilny wózek, wszystkie części praktycznie regulowane i dobra boczna ochrona. Niewygórowana cena.