Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihoocdgdmegafe

CZY MACIE JAKIEŚ ULUBIONE I HITOWE PRODUKTY Z BIEDRONKI???????

Polecane posty

Gość ihoocdgdmegafe

JA POLECAM DWIE RZECZY .. MYDŁO KREMOWE do uzupełniania w woreczku "LINDA " ALOES I LOTOS. boskie poprostu ..moje rece sa potym nareszcie fajne i nie spękane.. i jogurt kawowy taki wiekszy BON CREME(producent bakoma) WSPANIALY ..UWIELBIAM GO..i duzo go :) a wy co polecacie z biedronki??macie jakies sprawdzone super hitowe i fajna rzeczy któe nie są szitem :)???

Gość AJjfffggg
NIE KUPUJCIE POMIDORÓW Z BIEDRONKI .TOCHEMIA

Gość minii
ja czipsy ala pringersy. Ten deser bakoma! sok brzoskwiniowo jabłkowy, pizza duza mrozona jak sie dolozy sera i upiecze to mniam:)

Gość AJjfffggg
no to mydlo boskie.

Gość minii
teraz biedronce kosmetyki mac factor sa. Puder creme puff o 10 zl taniej niz w kosmetycznych

Gość bsdfbklsdfkbsfsflsfblsflsf
mini a która ta pizza?

Cola Kruszynki Top Chipsy Mydła w płynie odradzam wszelkiego rodzaju mięsa

Gość AJjfffggg
minii ale te max factor sa gorszej jakosci wiec po co to kupowac? ale jakie te kosmetyki ?szampony czy co ?bo chyba nie tusze do rzęs..

Gość kolomffg
minii ale na których polkach te kosmetyki?? nie widzialam a bylam wczoraj w biedronie..chyba cos ci sie pomyliło:):):)w biedronie nie ma kosmetyków typu max factor:)kto by to kupowal>??

Gość kolomffg
bieu mieso odradzasz a pomidory bys kupila z biedronki?

Gość minii
nie wiem bo szczerze mowiac jeszcze nie bylam, ale ogladalam gazetke promocyjna z biedronki. Co sie jeszcze teraz oplaca? np. mszynka mach trzy ten trzonek plus 3 wklady za 30 zl tez sie oplaca, bo w naturze czy innych kosztuje o wiele wiele wiecej taka maszynka dlaczego max factor gorszej jakosci? skoro to nie jest podroba. trzeba zobaczyc czy nie konczy sie np. data waznosci, ale jesli nie no to znaczy, ze po prostu tansze. A pizza to taka duza w przezroczystym opakowaniu prostokat ona chyba 8 zl kosztuje. Sera ma malo, ale mozna dolozyc co sie tam chce ja zawsze dokladam sera i jest pyszna. I do najedzenia spokojnie w 4 osoby.

Gość a ja luuubie
ciasto francuskie do pieczenia, papier toaletowy queen, serki wiejskie duży kubełek, te dania mrożone lasagne, canelloni nawet jadalne i tanie

Gość salianka
Super jest żel miceralny do demakijażu i mycia twarzy oraz mleczko do demakijażu (niebieskie) - oba prod.BeBeauty. Lubię chipsy o smaku pieczonej szynki (ale są okazjonalnie). I jogurty - zwłaszcza marakujowy :D

Gość minii
tak ten marakuja jest pyszny ogolnie ja jeszcze kupuje monti i te cukierki karmelki z czekoladka w srodku.

Gość Kksidfdf
TUSZ MAX FACTOR WIDZE TAM ZA 25 ZETA..TO NORMALNA CENA ANIE TANIEJ PRZECIEZ .

Gość minii
nie wiem jak tusz, ale puder creme puff kupowalam w sklepach za 35 zl wiec roznica jest znaczna.

Gość minii
na allegro to moze sa takie ceny, ale w sklepach ten tusz raczej niek osztuje 25 zl chyba, ze w promocji. Teraz patrze w internecie to ten tusz za 39 mozna kupic oczywiscie nie na allegro tylko w drogeriach.

Gość Kksidfdf
no moze ..a sa w biedronie jakies fajne blyszczyki do ust ??

Gość minii
nie kupowalam nigdy kolorowki z biedronki. Zawsze tylko jakies zele i szampony. Teraz mam ochote skusic sie na ten max factor, ale blyszczyki nie wiem jakie sa ogolnie wole szminki.

Gość w biedronce sa lepsze
A gdzie kupujecie pomidory? Bo te z biedronki sa lepsze niż w innych "wspaniałych" sklepach. Oczywiscie lepsze w smaku. I wiem co mówię bo wiem jak smakują domowe pomidory. W innych sklepach sa okropne, podobnie jak np rzodkiewka.

Gość hhhmmm a ja uwielbiam
taki deser czekoladowy w kubeczku mmm pycha, albo orzechy w czekoladzie, orzeszki solone maja dobre a tanie, lody w kubku 5zl za 1l :-)

Gość ja kupuje czesto
dobre sa wafle Marlenki jogurty serek wiejski teraz winogrona różowe pizze lepsza robie sama ;) ale moze byc chipsy tylko ze teraz nie jadam tego w ogóle pomidory w puszce makarony spagetti ogolnie slodycze sa dobre owoce tez coraz lepsze, byly takie fajne zielone jablka niedawno musli tropikalne kosmetykow tam nie kupuje, jedynie plyn do mycia rak i kiedys zele pod prysznic - ladnie pachna i sa wydajne chemia - dobre mleczki, plyn do naczyn Tymek i wiele innych

Gość ja kupuje czesto
wlasnie: jeszcze orzeszki solone lody Symfonia

Gość młoda.żonka87.
mój mąż kupuje tam prezerwatywy

Gość a ja luuubie
a i zapomniałam o najważniejszym makarony !!! oprócz tego dada pieluchy i chusteczki i jeszcze chusteczki higieniczne takie wyciągane z pudełka tanizna

Gość fgfgfgfgfstela
prezerwqtywa tam nie ma

Gość łooo....
Makarony Vitalia :) I woda gazowana Polaris :) I bułki francuskie z jabłkiem :D

Gość luzing maj fejt tudej
drozdzowki maja dobre chyba wszystkie slodycze - czekolada z ryzem, cukierki karmelowe, kruszynki, galaretki w cukrze

Gość olabogaaaaaaaa
ryz w czekoladzie pieczywo czosnkowe tunczyk w oleju chipsy kruszynki :classic_cool: