Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona do niego.

Facet który nie ma swojego mieszkania, pracy i samochodu to frajer i ciota

Polecane posty

Gość iwa2356
facetw wieku25 lat napewno w naszej Polsce nie zdążyłby zarobić na mieszkanie i auto dobrej klasy,dla mniefacet który towszystko ma w tak młodym wieku to facet który skorzystał ma dobrych rodziców-taki facet to dlamnie frajer i darmozjad a najgorsze jest to jak jeszcze sie chwali tym co ma choć inni na to pracowali

nienie autorko, nie napisalam ze ma byc dobrze ustawiony, ale ma PRACOWAC, chocby na pol etatu, zeby naszych kolacji czy wypadow nie musieli mu fundować jego rodzice. pracuje i wyznaje zasadę, ze nie tylko facet ma stawiac, tez zapraszam itp - wyjazdy po połowie. miałam (co prawda 23 letniego) faceta, ktoremu i wspolne wyjazdy musialam finansowac, bo rodzice dawali mu 300zł/mies i nie wyrobilam facet musi byc przede wszystkim AMBITNY, taki 25 latek powinen juz jakas prace podjac i sukcesywnie zdobywac doswiadczenie, zarabiac wiecej - to duzo mowi o podejsciu do zycia i o ew. wspolnej przyszlosci. z leniwym nierobem zycia spedzic nie chcę.

A ja wlasnie czekam na kredyt na dom:) Autorko, mnie bys nie wydoila, szybko bym cie rozpracowal, ja wole szare ale sliczne myszki, jak moja kobieta.

Gość lubiąca bidoli
phi, wiadomo w jakiej agencji jestes zatrudniona, to samo mówi za siebie:)

Gość Ona do niego.
lubiąca bidoli widze, że zazdrość cię zżera.. :) zeby nie było domówien - agencji modelek zdradzę wam małą tajemnicę, jak wszystko dobrze pójdzie to za 2 tygodnie w programie Kuby Wojewódzkiego, jedna z dziewczyn, która będzie wychodziła pod koniec programu z prezentami dla gościa programu to moge być ja :)

Gość latawiec 26
biedny ten twój facet będzie ... a jak straci cały majątek to go zostawisz? ja jak poznałam mojego faceta to oboje bylismy goli i wesoli. Teraz mąż zarania 20 tyś miesiecznie , ma auto za 80 tyś , 2 mieszkania 3 pokojowe i pełne konto.... zauważyłam , że dużo lasek się koło niego zaczęło kręcić ale on sie tylko śmieje , że materialne dziwki o mówi , że jak na podryw to tylko maluchem i wtedy można wyrwać coś wartościowego .... zgadzam się z nim ....

Gość iwa2356
kiedyś kobiety spotykali sie z chłopcami bo im sie podobali,teraz napierwszym planiejest ich kasa,wiele facetów ma mieszkanie,samochód i kase ale 0 przyzwoitości ,kupa kochanek bo ich na to stać i 0 w głowie.wiećmłode kobiety wybierajcie co wolicie bogatego nieodpowiedzialnego durnia czy nieco biedniejszego normalnego faceta

Gość Ona do niego.
tylko frajer potrafił by wszystko stracić a historia z tym twoim facetem, który był biedny a teraz 20k miesiecznie .. bardzo smieszna:) dlugo nad nią myslałaś?

Gość jhjhjh
aaaaaa hahaha o kurde nie moge/....my sie z tych lasek u wojewodzkiego zawsze brechtamy...., nie wiedzialam ze komukolwiek taka rola moglaby imponowac...no ale przynajmniej wiem jakiego pokroju kobieta jestes...

Gość Ona do niego.
Ale dlaczego sie brechtasz? bo jest od Ciebie taka laska o milion razy bardziej sexowna i atrakcyjna? no tak.. masz powód do brechtania, gratuluje pewnie też zawsze pada sławetny tekst brzydul "co taka laska ma w głowie.." heh, zalosne jestescie

Te laski u Wojewodzkiego sa z agencji castingowej, wiec sie tak nei spinaj.

Gość cztery sery
Ciekawa jestem mądralo ile masz lat i co z wyżej wymienionych posiadasz??

Gość latawiec 26
do ona do niego ........... nie będę ciebie przekonywać ....jak się ma łeb na karku to można dobry interes rozkręcić ....

Gość latawiec 26
my sobie sami poradzilismy ..... a ty jeżeli masz nadzianego ojca to nie powinnaś pracowac za 4 tyś tylko ojciec powinien ciebie wkręcić do interesu

Gość jhjhjh
oj autorko poszczescilo mi sie w zyciu bo pan Bpg obdazryl mnie niezwykla uroda...jestesm piekna i atrakcyjna kobieta wiec jesli kogos wysmiewam to nie z zazdrosci...myslisz ze tylko brzydkie kobiety sa w stanie krytykowac plastikowe laleczki?? uwierz mi ze bycie taka lalka u wojewodzkiego to powod dla wstydu...nie dumy. ja bym sie na to nigdy nie zgodzila. nigdy. spalilabym sie ze wstydu. ale ok tobie to imponuje. wiec alleluja

Gość oklaahmoa
hahah wy szmaty tepe widac jak kazda z was zazdrosci autorce tematu, tego ze jest piekna, bogata i ma wszystko zal mi was bazyle jebane!!!!!!!!!! a kobiety te modeki u wojewodzkiego sa PIEKNE!! moglbym dla nich wszystko zrobic

Gość Buhahaha hahabu
Widac, ze post powyzej jest napisany przez autorkę- ten sam sposób pisania. Dziewczyno, to Ty jestes załosna. Wiadomo, ze nikt nie chce lenia, bo z takim nie ma przyszłości, ale niektórzy nie maja bogatych tatusiow jak Ty i muszą zaczynać od zera i to, ze w wieku 25 lat nie maja jeszcze własnego mieszania i samochodu, wcale nie oznacza ze sie ich nie dorobia. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, a nie mam takich wymagań wobec mężczyzn jak Ty- dla mnie liczy sie pracowitość i wolę abyśmy np na wspólne mieszanie czy dom zapracowali razem. poprostu nie liczę na sponsora, który poda mi wszystko na tacy.

Gość ;ljm;lk;lkm
facet ktory leci na plastiki jak u wojewodzkiego to ciota niegodna mojej uwagi. a autorka ma wszystyko to znaczy co? bo oprocz wybujalej wyobrazni to ja sie niczego innego nie dopatrzylam.

Gość prawiczek z warszawy
Takie tematy często się tu pojawiają :). Mieszkanie kosztuje powiedzmy 250 tys. Technikum kończy się w wieku lat 19 a studia w wieku lat 25. Aby kupić mieszkanie odkładając 2,5 tys zł miesięcznie potrzeba 8 lat.

Gość Muzyka Miasta Miasto Potrz.Jej
facet ktory leci na plastiki jak u wojewodzkiego to ciota niegodna mojej uwagi. buahahha czyli gardzisz wszystkimi facetami na swiecie bo wierz mi, kazdy zdrowy by chcial takie suki ruchac

Gość świetnie....
szczerze powiem, że nie chciało mi się czytać tych trzech stron. Jedno tylko zapodam autorce. Reich. To taki film stary... Obejrzyj go dziecinko ze zrozumieniem..;) O sobie... W wieku 25 lat budowałem dom, miałem świetną pracę za ok. 2k (wtedy był to worek pieniędzy;) ), samochodu nigdy nie miałem i miał chyba nie będę, bo mi niepotrzebny. Ba!! nie mam nawet PJ...:D:D:D:D Przeżyłem za to upokorzenie, kiedy taką super pracę traci się w ciągu kilku minut i... Nagle zostaje się SAMEMU!!:D:D:D i trzeba wstać, iść do roboty za 800 pln, bo innej nie ma... Spróbowałaś kiedy takiego życia??;)

Gość Moja odpowiedź brzmi
"buahahha czyli gardzisz wszystkimi facetami na swiecie bo wierz mi, kazdy by chcial takie suki ruchac" No wlasnie ruchac, ale z szacunkiem dla nich juz jest gorzej skoro sam nazywasz je SUKAMI. Poza tym kto dał Ci prawo wypowiadania sie w imieniu wszystkich mezczyzn, niby po co jakis miałby chacieć "ruchac" taka jesli ma kobietę wizualnie nie gorsza, ale reprezentująca sobą cos więcej niz chęć bycia postrzegana jako "mięso". Czy także uwazasz, ze wszyscy mężczyzni planujący założenie rodziny braliby pod uwagę jako życiowe partnerki tego rodzaju kobiety? Bo ja jestem pewna, ze większość nie

Gość autorka ona do niego
to stara kurwa