Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

Ile może trwać krwawienie po pierwszym stosunku? Powiedzcie kobietki :)

Polecane posty

Gość czy to normalne?

Ja kochałam się w nocy z piątku na sobotę... nie bolało... było odrobinę krwi, kolejnego dnia tylko plamienie - taki brązowawy śluz, a dzisiaj poszłam rano do łazienki... i zobaczyłam krew... taką czerwoną już i dużo więcej niż wcześniej... co się dzieje?

Gość sliwka arabelka
do ginekologa idź

Gość czy to normalne?
a jak było w waszym przypadku?

Gość ef10
ja miałam brązowe krwawienia prawie 2 tygodnie i lekarz powiedział, że wszystko jest ok :) po stosunku bardzo mocno krwawiłam...

Gość nie wiem czy to normalne
ja miałam niewiele krwawienie, plamkę może.. i nie bolało praktycznie w ogóle. Przy drugim razie też chyba plmka i wiecej nic nie miałam. Żadnej krwi, żadnych krwawień... Może okres masz? Jak nie, to radziłabym do lekarza iść. Nie powiino się krwawic między okresami. Przynajmniej tak mi się wydaje...

Gość shinerrrr002.
chodzi o krwawienie z pipki ??

Po przerwaniu błony dziewiczej może wystąpić krwawienie. Krwawienie jest najczęściej niewielkie, zwykle ogranicza się do jednorazowego, niewielkiego plamienia. W niektórych przypadkach może w ogóle nie dojść do żadnego krwawienia. Zdarza się jednak, że krwawienie może być bardziej obfite lub przedłużać się w czasie. W takich przypadkach należy jednak skonsultować to z lekarzem ginekologiem.

Gość czy to normalne?
a koleżance na górze lekarz powiedział, że 2 tygodnie brązowego plamienia są normalne... hmm :) czyli może i ze mną jest wszystko w porządku :)

moze byc normalne jesli np. uprawiasz wyczerpujce dyscypliny sportowe, ale mala kontrola u gina to chyba nie jest wielki problem, przy okazji spytaj o antykoncepcje dostosowana do twojego stanu zdrowia i stylu zycia...takie jest moje skromne zdanie ;) i zycze powodzenia na nowej drodze bycia kobietka ;)

Gość czy to normalne?
brzmisz rozsądnie ines :) z tym ginekologiem to racja - i tak powinnam się wybrać do niego :)

Gość klllll
Dziewczyny, Mam do Was pytanie zwiazene z temetem. Biore od niedawna tabletki antykoncepcyjne. Zaleczlam je brac w pierwszym dniu okresu i takie tam ;p. w 6dniu wspolzylam z chlopakiem 1-szy raz. Bolało ale dało sie wytrzymać - po stosunku zauwazylam na bieliźnie troche krwi. Nastepnego dnia 2-gi raz, też bolało i krwawienie nie ustepowalo. Nie jest ono jakies duże, ale jednak. Wczoraj kochalismy sie trzeci raz - na chwile mnie coś tam w srodku zapiekło i poźniej bylo cudownie i nic nie bolało, ale dzisiaj mam odrobinke krwi na bieliźnie. Nie wiem o czym to swiadczy! Jesli mi nie przejdzie to pojde za 2 dni do ginekologa. Dziwi mnie fakt bo przed braniem tabletek zrobiłam badania krwi, usg, i pani ginekolog mnie badala i wszystkie badania wyszły ok! Czy możliwa jest wina tabletek, np. zbyt mala ilosc hormonu, czy tez np. Wy krwawilyscie dluzej po pierwszym stosunku? Bo zaczynam sie troszke martwić.