Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie nie znająca

Chce kupić Plasy Station z tym takim czymś :D

Polecane posty

No wiecie z tym czymś co się trzyma w ręku i można grać w gry np sportowe. Totalnie się na tym nie znam co jak a chciałabym kupić jak najtaniej. W sklepach gotowe zestawy można kupić ale za ponad 1000zł, a jakbym no chciała skompletować sama taniej na allegro to co dokładnie muszę kupić? Te konsole są tak różne a ja nie wiem czy to wszystkie pasują czy nie? I jak nazywa się to COŚ co wspominałam bo zapomniałam... czytnik ruchu jakiś coś? No i jak zacznę kompletować osobno to co jeszcze muszę kupić oprócz konsoli i tego czegoś? Tylko te dwie części pozwolą mi już grać? Proszę o pomoc w rozpisce ew jakiś linki np na allegro Proszę! :)

Gość to jest playstation move
kontroler do kupienia takze osobno

a to co na allegro nazywa się np PSP, PSP Slim i tym podobne też mogą być? Bo mi ktoś powiedział że to zwykłe Play Station może być z tych nowszych i no wlasnie ten kontroler dokupić

No własnie bo na allegro PS Move to już jest zestaw za ok 1600 a ja pytam o to jak to wszystko nazywa sie osobno? PS 3? Inne też może być czy tylko 3? Do tego tylko ten kontroler czy coś jeszcze?

Potrzebujesz.. http://allegro.pl/move-starter-pack-virtua-tennis-4-magic-play-i1607879599.html plus konsola PS3. Widziałam gdzieś ostatnio ofertę "komunijną", PS3+move w granicach chyba 1300 złotych. Taniej nie kupisz. A nawet jak oddzielnie będziesz kupowała, to kontroler ruchu ca. 160 złotych pewnie, plus kamerka koło 100 złotych pewnie. Plus konsola, to jest wydatek.

Aha czyli to ma być PS3, Kontroler ruchu i kamerka. Super dzięki za odpowiedź, no właśnie widzisz o kamerce nie wiedziałam :) Popatrzę po używanych może znajdę niedrogo do skomponowania zestawu :) Dziękuje bardzo :)