Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkazabcia@o2.pl

Kosmetyki za grosze+GRATIS - Wrocław

Polecane posty

Gość malenkazabcia@o2.pl

Witam piękne panie:) Mam do sprzedania trochę oryginalnych kosetyków - po części są to duże testery (1/2-1/3 pełnego pełnowartościowego opakowania). Mam min zestaw 3 kroków Qlinique (po 15 ml kremu, toniku i mydła), puder brązujący Guerlian (pełne opakowanie-nie tester), puder sypki Lancome (5mg-połowa okakowania sklepowego) i wiele inncy. ceny do uzgodnienia-do kazdego zakupu dodaję gratis kolczyki lub próbki kremów/perfum. Prosze o kontakt malenkaabcia@o2.pl. Dodatkowo może ktoś bedzie zainteresowany kolczykami za 5-7 zł:) Mam duży wybór:) Pozdrawiam

Gość malenkazabcia@o2.pl
up:)

Gość minii
ile za te 3 kroki??

Gość i ja i ja i ja i jaaaaaaaaaaaa
podaj przykładowe ceny

Gość malenkazabcia@o2.pl
Cześć - 3 kroki sa w 1/3 pojemności sklepowych, więc chętnie oddam cały zestaw za 30 zł. do tego dużo gratisów Jesli nie jesteś z Wrocka moge wysłac na swój koszt poleconym

Gość minii
wystawisz to na allegro?

Gość loooocha
podaj ceny, daty ważności... i pochodzenie tych kosmetyków....

Gość malenkazabcia@o2.pl
Co do reszty - puder Lancome 91/2 opakowania sklepowego) - ok 30 zł, puder brązujący Guerlian (cały, nie tester) - ok 50 zł. Piszcei czym jesteście zainteresowane i napewno się dogadamy:)

Gość malenkazabcia@o2.pl
Wszystkie pochodzą z Niemieckiej drogerii, których właścicielem jest mój znajomy. Są świeże, niestety nie znam dat wazności, bo nie dostałam kartoników, a na buteleczkach nie ma. Jeśli jesteście z Wrocka chętnie się umówie i zobaczycie na własne oczy, że produkty sa ok, nie sprzedaję przeterminowanych czy podróbek.

Gość malenkazabcia@o2.pl
Co do allegro to wystawię, ale po wyższych cenach. Najpierw próbuje bez prowizji tutaj:) Na allegro puder Lancome 3 g, czyli połowa mojego chodzi po 30-50 zł, zobaczcie same.

Gość minii
ale skoro nie ma daty waznosci to tez nie wiadomo czy nie sa przeterminowane zreszta na butelkach powinno byc napisane. Ja nie jestem z Wrocka mieszkam w mazowieckim

Gość minii
no, ale jesli nie wystawisz na allegro teraz to mozesz tak naprawde zgarnac kase, a paczki nigdy nie wyslac. Na allegro przynajmniej jest bezpiecznie dla kupujacego i nie wysyla kasy w ciemno. Ile drozej bys to wystawila na allegro?

Gość malenkazabcia@o2.pl
Chętnie jutro wyślę ci na maila zdjęcia z wszystkicj możliwych stron. Nie ma dat wazności. Wszystkie sa legalne i dostałam je tydzień temu. Na 3 krokach jest tylko zapis że sa ważne 24m-ce od daty otwarcia. nie ma konkretnej daty.

Gość malenkazabcia@o2.pl
Nie jestem oszustką, nie biore pod uwagę nie wysyłania paczek. Do tej pory nie było sytuacji, w której ktoś z kupujących byłby niezadowolony. W topiku napisałam Wrocław, bo wtedy kupujący płaci przy odbiorze, może osobiście wszystko sprawdzić. Co do allegro-zalezy mi na szybkiej sprzedazy, nie chcę czekac tyodnia-stąd niższe ceny.

Gość loooocha
powinien być kod, który oznacza datę ważności

Gość malenkazabcia@o2.pl
Mini-jesli tak bardzo się boisz-specjalnie dla Ciebie wystawię 3 kroki na allegro, to nie problem. Wtedy cena wyniesie 40 zł. jesli jestes zainteresowana-pisz. jeszcze dziś wieczorem podeslę Ci linka aukcji.

Gość minii
te 30 zl mnie zachecilo:) zastanowie sie

Gość minii
a ile masz sztuk tych zestawow clinique??? nie widzialam jeszcze takiego po 15 ml nie moge znaleźć nigdzie na allegro

Gość malenkazabcia@o2.pl
Mini-mam 1 zestaw. jesli ciągle preferujesz allegro dogadamy się na 37 zł, a ja płacę przesyłkę, więc fizycznie płacisz 32. pasuje?:) ja też nie spotkałam się wczesniej z taka gramaturą, ale w aukcji będziesz miała autentyczne zdjęcia, sama się przekanasz. napisz tylko czy rzeczywiście chcesz żebym wystawiła. Pozdrawiam

Gość minii
dam ci odpowiedź na maila jakby co:) ciekawa jestem tego zestawu ale szkoda mi 200 zl wywalic jesli mialby nie dzialac na mnie tak wiec taki maly jest zachecajacy ale nie decyduje sie poki co jaksprzedaz go wczesniej to sprzedawaj ja jutro ew napisze czy kupie i jesli bedziesz go miala to sie umowimy dokladnie

Gość malenkazabcia@o2.pl
Ok mini, w takim razie do jutra. Reszcie przypominam o gratisach:)

Gość loooocha
wystaw wszystko na allegro, wtedy ludzie będą kupować. tak w ciemno to nie znajdziesz chętnych

Gość mysle ze to sa probki
ktore za granica zwykle sa dodawane jako gratis jesli kupisz 2 lub wiecej produktow Clinique. Wtedy zwykle kremy sa malutkie - 15 ml kremu lub 5 ml kremu pod oczy. Ja kilka razy dostalam takie kosmetyczki z zestawem probek kiedy kupowalam Clinique w drogerii i calosc wystawilam na Ebay poniewaz akurat byly to serie nie dla mojej cery, sprzedalo sie niezle wiec zawsze kilkanascie funtow z zakupu mi sie zwrocilo :)

Gość malenkazabcia@o2.pl
Będe wystawiać na allegro, ale jak już pisałam, tam ceny będą takie jak na allegro, czyli wyższe. Kilka dziewczyn z kafeterii kiedyś już u mnie brało pod nickiem Alabama_girl, dlatego najpierw dałam info tutaj proponując niższe ceny w zamian za szybki zakup:) pozdrawiam