Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyścioszka smakoszka

jak delikatnie zasugerować koleżance żeby

Polecane posty

Gość czyścioszka smakoszka

częściej się myła? czasami od niej tak jebie, że nikt nie chce z nią nawet w ławce siedzieć. szkoda mi jej, bo to fajna dziewczyna ale czasem jak przychodzi w takich tłustych włosach to rzygać się chce. to samo z ubraniami, często chodzi w brudnych spodniach :/ jak jej delikatnie powiedzieć żeby zaczęła dbać o siebie?

anonimowo na gg :D

wsadz jej do plecaka karte z informacja - najlepij napisana na kompie aby byla anonimowa tylko pamuetaj, ze moze jej rodzina jest biedna i oszczedzaja na praniu i ogolnie wodzie

Gość 333333322222
o, dobry pomysł ja do szkoły chodziłam z laską której tak śmierdziało z japy że była tylko z tego znana na całą szkołę rozumiem że czasami każdy może mieć nieświeży oddech, ale jej non stop waliło jak gnojówką jak się pochylała, trzeba było wstrzymać oddech nikt jej nic nie powiedział.... pewnie do dziś tak cuchnie

Gość kalinkaaaa7876
kiedyś też miałyśmy w szkole śmierdziuszkę iwonkę,na urodziny czy imieniny ,już nie pamiętam dostała od nas mydełko,szampon i sztyft pod pachy-poskutkowało.złożyłyśmy się z dziewczynami na ten wymowny prezent

Gość mnimmna
moja kolezanka podeszła tak do dziewczyny i ja zaprosiła do łazienki w szkole podstawowej to było ostatnia klasa) i jej delikatnie sam na sam powiedziała moim zdaniem bardzo ładnie sie zachowała i na poziomie :)

u mnie w liceum byl taki kolega (z bogatej rodziny) aluzje puszczane w calej klasie nic nei daly, artykul o tym jak kiedy powinno sie myc i jak dbac o siebie, wywieszony na scianie w klasie tez nic. w koncu zaczelismy wprost mu mowic, ze smierdzi (oczywiscie najpierw delikatnie), ale konczylo sie na tym, ze tlumaczyl, ze nie powinno sie myc codziennie, ze to szkodzi i ze on nei smierdzi tylko go oklamujemy na szczescie z tego wyrosl

Gość kalinkaaaa7876
nie powiedziałyśmy jej centralnie ,ze śmierdzi,ale powiedziałyśmy ,ze poci się trochę bardziej od nas itd. wiem ,że zajarzyła o co chodzi ,wiem tez ,ze było jej przykro,chodziła naburmuszona ,ale ludzie 21 wiek

ze on nei smierdzi tylko go oklamujemy hahahahah :D

Gość 00000999900988
mnimnna,chyba nie było to tak sam na sami delikatnie skoro ty też o tym wiesz:D

Gość mnimmna
moim zdaniem to rozwiaznie jest njalepsze, szczere i na poziomie a nie jakies anonimy czy "wymowne" prezenty ... jak nie macie odwagi porozmawiac z osoba sam na sam i jej nie ranic to najlepiejsz sie od nie odwalcie ... :)

Gość mnimmna
"mnimnna,chyba nie było to tak sam na sami delikatnie skoro ty też o tym wiesz" wiem o tym bo to była moja przyjaciółka i ona porozmawiała z tamta dziewczyna ja czekałam na zwenatrz... obie uwarzałysmy ze to fajna dziewczyna i zasłuuguje na szczere i "odwarze" traktowanie a nie karteczki - donosy czy "wymowne -chamskie prezenty

Gość kalinkaaa7876
mimo ,ze od czasu LO ,minęło już 7 lat to jak widzę gdzieś na mieście iwonkę ,to pierwsze co przyjdzie mi na myśl,to smród

Gość nenenenene
hhee my mielismy w klasie dorotke blee skarpet chyba przez rok nie zmieniała

Co z was za ludzie, zero taktu, każdy tylko potrafi posunąć się do chamskich komentarzy czy prezentow, podejdz i pogadaj, a nie obgaduj. Też byście chcieli by inni z wami tak postępowali?

Gość nenenenene
kycha a jak bys sie czula gdyby ktos podszedl do ciebie i prosto z mostu ci powiedzial -- cala klasa sie z ciebie smieje wez zmieniaj czesciej podpaski bo wali sledziem

Gość mnimmna
a myślisz tępa strzało,że jak twoja mądra koleżanka z nią porozmawiała to nie było jej przykro i wszystko jest ok? skoro śmierdziała trzeba było trzymac sie od niej z daleka.jak by ktoś podszedł do ciebie i powiedział ,ze masz żadkie ,postrzępione włosy i zebyś ich tyle nie farbowała to ucieszyłoby cie to? osoba oczywiscie mówiłaby w zajebistej trosce o ciebie.albo ,że masz trochę za duży tyłek i powinnas zacząc uprawiac jakis sport a może zebyś wiecej jadła to urośniesz

Gość yppa
ciekawe jak wasza higiena kafeteryjne mole,chciałbym to zobaczyc

Tak kurwa najlepiej głupie prezenty dawac:/ Jeżeli jest twoją dobrą koleżanką to zrozumie, zresztą co z ciebie za koleżanka jak tak o niej mowisz?

Gość mnimmna
to wyzej to podszyw ale odpwoeim "a myślisz tępa strzało,że jak twoja mądra koleżanka z nią porozmawiała to nie było jej przykro i wszystko jest ok? skoro śmierdziała trzeba było trzymac sie od niej z daleka." tak masz racje... od ciebie tez bede

Gość biedne dziecko :(
jest róznica, miedzy wielkim zadem, włosami piórami a smrodem spod pach ze az strach zwisa mi to ktoś ubiera, jaki ma rozmiar o ile nie wlewa sie na moje krzeslo ale jak ktoś capi niemilosiernie to sorry ale mamy XXI w jest woda i mydło, antyperspiranty i tak lepiej takiej osobie to powiedziec w twarz anizeli ma przez całe życie chodzic smierdzaca bo jej sie wydaje ze nic nie czuc