Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona123

prawdopodobieństwo ciąży ?!

Polecane posty

Gość zaciekawiona123

Cześć. Kochałam się z facetem dzień przed owulacją, w dniu owulacji i dzień po owulacji....za każdym razem na początku bez żadnego zapezbieczenia chwilkę a później w prezerwatywie. Wytrysk zawsze był we mnie. Jak myślicie , jaka jest możliwośc zajścia w ciąże?!

Gość lubellkaaa
jaja sobie robisz czy jak ? Oczywiście że jest szansa na ciąże i to największa jaka może być.

Gość chyba logiczneeee
ze istnieje taka mozliwosc:O

Gość zaciekawiona123
oczywicie, że możliwość jest tylko ciekawi mnie jak duża?! lubellkaaa - dlaczego uważasz, że największa?! wydaje mi się, że największa byłaby jakbyśmy się nie zabezpieczali niczym, a przecież była prezerwatywa. p.s- od razu piszę, że jestem dorosła i ewentualna ciąża byłaby szczęściem a nie tragedią :)

Gość chyba logiczneeee
jestes jaks nie dorozwnieta czy co???? chyba ci tlumacza tu ze skoro uprawials sex przed i po olwulacji istnieje mozliwsc i tu nie ma nic do rzeczy jak wielka co za glupie pytanie nie no parskne smiechem zaraz :D:O

Gość niebieskooo żółtaaa
niech zgadnę...gimnazjum? :)

Gość jeśli oboje jesteście zdrowi
to szansa jest taka jak u każdej innej zdrowej pary - 40%

Gość zaciekawiona123
40 % przy zabezpieczeniu prezerwatywą?

ale ten wytrysk to w prezerwatywie był?

Gość zaciekawiona123
tak, w prezerwatywie. na początku tylko chwilkę bez prezerwtywy się kochalilśmy a później założył...

no to żadna szansa na ciążę

Gość zaciekawiona123
pytam bo czytałam, że w preejakulacie też są plemniki które mogą zapłodnić

mogą ale nie muszą !!!!!! spokojnie"zaciekawiona"- ja mam identyczny problem, ostatnio tez tylko chwilkę "bez niczego" a potem w prezerwatywie, z tym że wytrysk był poza mna. i ja się boję bo mam opóźnienia o tydzień, więc jesteś w podobnej sytuacji ;)

Gość zaciekawiona123
k...89 - no to musimy się trzymać razem!!! u mnie dodatkowo było to w czasie owulacji...

;) okej ;) nio ja teraz mam 39 dzień cyklu, masakra jakaś, teraz już nawet sama nie wiem czy miałam wtedy płodne czy nie, bo skoro okres mi się teraz przesuwa z dnia na dzień, to tamta noc z 30kwietnia na 1 maja byłaby też w płodne....już mam dość, kupiłam pigułki i mam zamiar wkońcu po przerwie brać ;)

Gość zaciekawiona123
a ja do terminu @ sobie jeszcze poczekam :) ile masz lat?

Gość dffdfdfdfd
ja juz 3 lata przerywany uprawiam i jeszcze do tej pory nie zaszlam =a co mowic w gumce... chociaz ty mozesz zajsc i z gumka :classic_cool:

Gość nie chce mi sie zyc
a ja uprawialam przerywany 10 lat, az w koncu z tym co nie chcialam wpadlam po razie :o

dfdf,....a dlaczego uważasz że my możemy zajść z gumka a Ty bez-nie musisz? uwazaj obyś nie skończyła gorzej od nas ;) też byk chciała tak się tym cieszyć i mieć szczęście jak Ty ;) zaciekawiona- mam 22 lata,( a Ty? ;)

Gość poziomka pozioma
ja tez czekam na okres :/ ehhh

Gość zaciekawion123
k...89 - w tym roku 21 :), za miesiąc i troche :)

Gość fikumiku na patyku
Nie wszyscy mężczyźni nawet produkują ten preejakulat. Poza tym są sprzeczne badania jedne mówią o tym że w preejakulacie są tylko martwe bądź upośledzone plemniki a inne z kolei utrzymują że żywe i całkiem ruchliwe. Mi się zdarzyło kilka razy uprawić seks na początku bez niczego a dopiero po jakimś czasie trwania stosunku w prezerwatywie i nigdy nie miałam takich schiz ciążowych jak wy. Tak to chyba jest jak się nie ma poważniejszych problemów ;]

Gość zaciekawiona123
Ale przecież to nie są żadne schizy... nie mam 15lat i ewentualna ciąża w moim przypadku nie byłoaby żadną tragedią. POprostu ciekawość jak duża/mała jest szansa i chęć pogadania z kimś o tym... poprostu!

dostałam po 10 dniach opóźnień ...@ ;)))) więc koniec moich problemów, faktycznie herbatka z czarnej malwy wywołała okres w 3 dni zgodnie z prawdą- polecam !!! :) pozdrawiam wszystkie kobiety mające podobny problem. Od dziś zaczynam przyjmować pigułki które odstawiłam (to był błąd-rozregulowałam cały cykl teraz, ale przy tabsach okres jest idealnie w tym samym dniu ;)

Gość gagaga
k...89 no to fajnie:):) a ja jeszcze czekam na okres test już robiłam 19 dni po stosunku i w 26dniu cyklu to chyba już wiarygodny był?? dziś albo jutro mam dostać okres

Gość gagaga
k...89 to dobrze że dostałaś okres:):)

Gość fhfnvf
Uprawiajcie sobie seks bez zabezpieczeń, a potem miliony postów: O boże czy możliwe, że jestem w ciąży?!

Gość gagaga
fhfnvf oczekuje jakiś odpowiedzi ale nie dogryzających mi

masakra ludzie co z wami jak się bzykacie to róbcie to z głową a nie potem że to ciąża co ja zrobię i wg ..... albo jak ja to biedna zastanawiam się nad ciążą przecież jak wytrysk był w gumce to prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest bardzo mała

Róbcie tak dalej a dostaniecie świra może nie masz 15 lat ale tak się zachowujesz...