Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korepetytorka ang

Błagam doradźcie mi coś bo wariuję :)

Polecane posty

Gość korepetytorka ang

Witam! Błagam doradźcie mi coś sensownego. Jestem od paru lat tak zwaną singielką, z braku seksu pada mi już na mózg chyba :D Udzielam korków z anglika takiemu kolesiowi parę lat młodszemu ode mnie - on ma 28 lat i planuje wkrótce wyjazd do Anglii do pracy i podszkala się u mnie. Jest miłym, sympatycznym, trochę nieśmiałym gościem o zwyczajnym wyglądzie - żaden macho ani przystojniak pewny siebie (nie trawię takich nota bene). Zaczęła za mną chodzić myśl, żeby "wykorzystać" go :D póki nie wyjedzie do tej Anglii. Chodzi mi o seks po prostu. Lubię go, jest fajny i spokojny i zaczęłam o nim fantazjować od długiego braku seksu. Co byście zrobiły na moim miejscu? Zaproponować mu smsem niezobowiązującą znajomość towarzyską? Bo aż mnie nosi! Jak myślicie?? Proszę niech mi coś ktoś doradzi bo ja z pożądania nie myślę już jasno :D:D

Gość swędzący heniek
po prostu kawa na ławę: - zrobisz mi minete??? PROSZĘĘĘ?

Gość korepetytorka ang
heh no taka bezpośrednia to nie jestem :D heniek jesteś facetem? jakbyś zareagował na taką propozycję korepetytorki? ;)

Gość korepetytorka ang
no ale jak fantazji? :D wierzcie mi, że z niezaspokojenia tracę już całą finezję :D mam tylko jego nr tel, więc aby przyjechał nie w sprawie korków do mnie, to muszę go jakoś powiadomić - smsem wydaje się najprościej. no bo jak - list pocztą polską mam wysłać? :D na lekcji mu tego nie zaproponuję, bo patrząc mu w oczy nie przejdzie mi przez gardło taka propozycja! i jak mi odmówi, to łatwiej zniosę brak jego odpowiedzi niż jak mi w twarz powie coś niemiłego :P no nie wiem, już naprawdę nie wiem...

Gość korepetytorka ang
może on nie jest z tych co wykorzystają każdą okazję albo zwyczajnie nie jestem w jego typie i co wtedy...

może przynajmniej zadzwoń? :D z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że masz już lata żeby zachować się jak kobieta, nie nastolatka :)

Gość jimmyjimmy
a wiesz może czy jest zajęty ? ja proponuje wykorzystac właśnie te korepetycje.. mam nawet pomysl ;)

Gość na korkach
na korkach zapytaj czy nie zostanie po zajeciach na wino, bo inaczej umrzesz sama z nudow ;) a pozniej juz z gory.......

Gość tylerdurden77
a ile on ma lat ? to na pewno trochę bardziej pomoże w analizie

Gość korepetytorka ang
eh... no tak, ale po pierwsze nie wykrztuszę nic z siebie w rozmowie tel, bo boję się że on mnie wyśmieje itp... dlatego wybieram opcję najmniej "inwazyjną". jestem dość nieśmiała i może dlatego mnie do niego ciągnie, bo też wydaje się trochę nieśmiały... chyba nie jest zajęty. nic na to nie wskazuje. nie ma obrączki, i chce już niedługo wyemigrować do anglii na długo - z opcją na zawsze nawet, więc wątpię że zostawiałby tu żonę/dziewczynę na tyle czasu. i wspominał, że źle mu się tu żyje - chyba by tak nie mówił gdyby miał tu jakiś związek... co robić, co robić! ja za chwilę oszaleję. wytrzymywałam jakoś z dnia na dzień przez kilka lat brak seksu i tama pękła, i już dłużej tego nie zniosę! naprawdę!

Gość na korkach
28 - czytaj uwaznie

Gość na korkach
mowie przeciez - po korkach zaczynasz gadke (po polsku :P) o jego planach, o tym jego wyjezdzie, wkraczasz na inne prywatne tematy, a pozniej mowisz czy nie zostalby na kolacje/wino czy cokolwiek, bo nie chce ci sie siedziec wieczorem samej no a pozniej z gorki

Gość korepetytorka ang
no pisałam, że on ma 28 lat. ja jestem parę lat starsza. heh propozycja wina byłaby dość jednoznaczna z tym, że ja nienawidzę jakiegokolwiek alkoholu :D a prośba żeby został na herbacie jakaś śmieszna się wydaje. i wolałabym wiedzieć z góry, czy on będzie chętny, a nie zdawać się na łut szczęścia i w jego obecności się np. ośmieszyć... eh...

Gość fdffgfgh
ale z ciebie glupie kurwa, 28 lat a taka glupia, szok po prostu. i taka szmata udziela korkow, ja dziekuje. totalne zero z ciebie

Gość korepetytorka ang
no ale czemu zaraz kurwa? jeśli bym się dowiedziała że ma żonę/dziewczynę to odpuszczę natychmiast, nie jestem taką świnią. i jeśli ja jestem wolna i zakładam że on jest wolny to dlaczego zaraz mnie nazywać kurwą? bo mam potrzeby erot. jak każdy człowiek?

Gość jimmyjimmy
słuchaj.. zrób tak.. najważniejsza jest mowa ciała :) uśmiech , DOTYK.. spojrzenie.. ubierz się trochę bardziej wyzywająco.. tak,żeby uruchomiła mu się wyobraźnia.. tzn uwydatnij krągłości, ale nie pokazuj zbyt dużo.. Kup jakiś alkohol.. i w naturalny sposób, poczęstuj go nim(kolega Ci przywiozl z zagranicy i ciekawe jak smakuje etc.).. tak żeby puscily blokady ;) sama napij sie wczesniej troszke więcej :) to znacznie ulatwi sprawe.. Daj mu jakieś zndanie do zrobienia .. wyjdź do kuchni.. po czym wróć i sprawdź czy dobrze zrobi... pochyl się nad nim.. tak żeby poczuł Twój zapach i dotyk .. taka niezreczna sytuacja.. spojrz mu w oczy... a potem jakby sam nie zaplonal po jakims czasie.. po prostu zacznij go namietnie calowac.. jezeli sie speszy i odsunie .. powiedz i wykpij sie,ze to alkohol i nie wiesz co sie z Tobą dzieje.. jak zacznie Cię tłumaczyć.. hehe to znaczy,że już prawie jest Twój ;)

Gość na korkach
dobra pisz sms, bo widze ze na zywiol nie pojdziesz..... herbata jest ok jakby co......

Gość fdffgfgh
to co piszesz swiadczy o tobie, jestes glupia szmatą i tyle. ja o dziwo tez mam 26 lat, zero pieprzenia się i jakos mi tego nie brakuje? to znaczy moze i brakuje ale nie wyobrazam sobie pieprzyc sie z kims dla samego seksu, to ejst zwyrodnienie. a ty jestes glupią zwyrodnialą szmatą i taka udziela korkow , szok po prostu. ludzie co daja korki, czy uczą w szkolach to powinni ejdnak cos soba reprezentowac. moze zamiast dawac korkow zacznij po prostu dawac dupy??? i zarobek wiekszy i cos w sam raz dla ciebie ty wycieruchu

Gość jimmyjimmy
nie przejmuj się nimi.. oni są ograniczeni.. każdemu należy się troche przyjemności.. W waszym przypadku bedzie to działało na zasadzie win-win;) tylko się w nim nie zakochaj :) jak coś to mogę pomóc Ci go uwieść.. znam się trochę na facetach.. sam nim jestem :)

Gość na korkach
babka nie pije, wiec ma problem :P alkohol to zawsze najlepszy pretekst, a tak to lipa! moze ubierz sie w szlafrok , mokre wlosy (to jest mega seksowne wg facetow) i jak przyjdzie to powiedz "o cholera zapomnialam, ze mamy korki, ale wejdz, poczekaj chwile......" jak wrocisz ubrana n a szybko w jeansy i koszulke bez stanika powiedz "przepraszam mialam ciezki dzien....... szczerze mowiac nie mam sily na korki, nie mialbys ochoty na herbate?"

Gość na korkach
fdffgfgh - masz slaby temperament i od niedoruchania siadlo ci na mozg skoro obrazasz tych, ktorzy maja ludzkie potrzeby :P

Gość jimmyjimmy
do: na korkach ten pomysł też mi się podoba .. tylko to trzeba by było fajnie zaplanować.. i wylacz blokady.. namiętność , seksualność.. Wy to umiecie robić.. jak bardzo nieśmiałe jesteście , to macie to we krwii.. musisz mu zasugerowac.. nakierowac.. faceci tacy są ;)

Gość korepetytorka ang
heh jimmy sposób jest jak z filmu, i byłby ok, gdybym ja była bardziej odważna i po drugie gdybym w ogóle pijała jakiś alkohol - bo rzeczywiście można każdą głupote zwalić na alkohol i z głowy. ale ja nie piję alkoholu kompletnie, czytaj co wcześniej pisałam :) nienawidzę smaku alkoholu i nawet dla niego nie zmuszę się do wypicia choćby łyka. w ogóle nie lubię używek, więc nie wchodzi też w grę zaproponowanie mu skręta :D "na korkach" jeszcze nie jestem zdecydowana na ten sms. ja naprawdę jestem nieśmiała i wrażliwa, jak mnie koleś wyśmieje to pewnie będę musiała iść na terapię do psychologa i tylko dlatego tak się waham :D Boże życie jest okrutne dla nadwrażliwców...

Gość na korkach
pisz sms, jak cie wysmieje to wiecej nie przyjdzie i go wiecej nie zobaczysz bo wyjezdza do uk pisz pisz, dopingujemy :) napisz "moze wpadniesz dzisiaj niezobowiazujaco w celu troche innym niz korepetycje...?"

Gość na korkach
zreszta zaden facet tego nie wysmieje, w koncu poczuje sie jak samiec, ktory budzi zainteresowanie moze odmowi (bo jest niesmialy czy zajety czy cos tam), ale co z tego? raz sie zyje!

Gość fdffgfgh
na tym forum siedzą same kurwy po prostu, tylko sie ruchac i ruchac, to ejst najwazniejsze. autorko watku jestes najlepszym przykladem jak kobiety są zwyrodnione w tych czasach, tylko pytanie czy to kobiety czy zwykle suki juz? bo piszesz jak suka co ma ruję. tylko kobiety na tym forum są gorsze od zwierzat wiecie czemu? bo u zwierzat suka ma ruję raz na rok, dwa razy do roku, a takie kurwy jak autorka tego tematu mają ruję 365 dni w roku. tak przespij sie z nim kurwo, worku na spermę, tylko do tego sie nadajesz

Gość jimmyjimmy
TO jest facet !! serio :D chociaż z drugiej strony zauważyłem ,że często kobiety są bardziej zboczone od facetów .. tylko normy społeczne robią swoje. Pamiętaj,że musisz zrobić pierwszy krok.. coś co spowoduję,że on nie będzie patrzył na Ciebie jak na korepetytorkę. Zresztą chyba każdy facet miał kiedyś fantazje o pani "nauczyciel" to tez jest dla Ciebie jakaś podpowiedź.. więc ..:) zrób z tego majstersztyk :)

Gość dfffff
wypijcie po korkach piwko i nabierzesz smialosci,a wtedy powiesz co Ci lezy na watrobie:D

Gość na korkach
fdffgfgh hahahaha zal...... przeciez ona sie nie puszcza z kazdym, forsy za to nie bierze, nie uwodzi cudzych facetow, wiec jaka z niej kurwa? autporka od dawna jest sama, wiec takie potrzeby sa w pelni zrozumiale :P mi po po 4 m-cach juz tak odwala ze szok :)