Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfdsfaewree

a moj eks zachowuje sie tak pomozcie

Polecane posty

Gość sfsdfdsfaewree

pisalam juz tutaj rozstlismy sie bo on wiecznie portale kolezanki nie wytrzymalam oczywiscie cala wina spadla na mnie bo j zazdrosna. no niewazne. mija 1,5 miesiaca ja ledwo zyje dalej cierpie jak cholera, byl u mnie ostatnio zalatwic pewna formalnosc byl bardzo mily gada zebysmy byli kolegami, za chwile teks ze jakies starsze babki wolaja za nim ciacho itd pytam czy ma kogos on ze nie nie chce milosci nie ma, lzy w oczach, ze chce byc sam. dzis dowiedzialam sie ze chwalil sie kolezance ze poznal jakies blizniaczki ze dziennie randkuje itd wyslalam mu smsa czemu chce byc moim przyjacielem a oszukuje ze nie mogl byc szczery ze mna itd a on do mnie ze ma tearz swoich znajomych i dziewczyne nie tak sliczna jak ja ale sie dogaduja,a za chwile sms ze naoisal mi tak tylko bym sie lepiej poczula bo tak naprawde ona jest mlodsza sliczniejsza i nie zuzyty towar jak ja ;/ co byscie pomyslaly o takim debilu w co on gra??

Gość sfsdfdsfaewree
up

Jeżeli Ty nie wytrzymałaś to dlaczego do niego piszesz z wyrzutami? Może się przyjaźnić z kim chce i spotykać z kim chce. Bardzo ciężko zrozumieć to co napisałaś.

Gość sfsdfdsfaewree
ciezko zrozumiec??

Tak prawdę mówiąc masz tam chyba 3 znaki interpunkcyjne. Trzeba parę razy przeczytać żeby załapać sens.

Gość sfsdfdsfaewree
przepraszam na szybko pisalam :(

A co bym o nim pomyślała? Mówi tak żebyś była zazdrosna.

Gość sfsdfdsfaewree
;/

Najpierw mówi że chce być sam. Później rozpowiada po znajomych że tam kogoś ma. Wie że się o tym dowiesz,więc o czym to świadczy? Chce wywołać Twoją zazdrość. Żebyś dzwoniła,pisała,dowiadywała się.

Gość agnes112
lepiej sobie odpuść, bo zrobisz tylko z siebie idiotkę zerwij kontakt, jak będzie chciał to Cię znajdzie, jeśli będziesz walczyć o faceta to stracisz jego szacunek wiem co mówię, przeszłam to...

Gość sfsdfdsfaewree
macie racje juz chyba zrobilam

Nie pisz,nie dzwoń. Niech zobaczy że jest dla Ciebie obojętny. Jeżeli będzie mu zależało to sam się będzie odzywał:D

Gość sfsdfdsfaewree
szkoda slow, no tak musze zrobic ;/