Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany123

Wasze doświadczenia z prawem przyciągania, Sekretem ?

Polecane posty

Gość Zainteresowany123

Cześć ! Jakieś 2 lata temu poznałem owe prawo przyciągania i po kilku nieudanych próbach jego wykorzystania - odpuściłem. Niedawno obejrzałem film "The Secret". Całkiem przypadkowo, nie wiedziałem, że jest on o takiej tematyce. Otóż od jakiegoś tygodnia próbuje zastosować się do wskazówek zawartych w filmie. Niestety bez skutku. Owszem czasem (to jeszcze przed obejrzeniem "The Secret") miałem sytuacje, które zdawały by się potwierdzać to, iż on istnieje, ale równie dobrze mogły to być zwykłe przypadki. Przykład: Myślałem i to dosyć długo o dawnym znajomym i go spotkałem (to było w zasadzie miesiąc temu). Temat ten założyłem po to, abyście opisali wasze doświadczenia z prawem przyciągania. Nie chodzi mi jednak o jakieś błahe sprawy, ponieważ takie często o niczym nie świadczą. Mam na myśli jakieś większe dokonania typu: Zakup/Wygrana nowego samochodu; Może jakieś uzdrowienie itp.

Gość sekret działa
/

Gość osdjfdhfgdfd
pranie mozgu

Gość evilucifer
równie dobrze możemy opisywac doświadczenia z mocą jedi. bujda na resorach

Gość zeby spełniac życzenia
to cos musi miec świadomość i inteligencje a wszechświat nie ma świadomości i inteligencji ma tylko Bóg lub szatan tylko czemu nie zwracają sie do boga tylko wszechświata kto może stac tylko za wszechświatem moze stac szatan

Gość erererererer
zeby spełniac życzenia - ale masz mozg wyprany :O polecam topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=0 i cierpliwosci,na wszystko potrzeba z czasem,pozytywne myslenie to nie jakis koncert zyczen tylko praca nad sobą,nad zmianą myslenia,jedna negatywna myśl może wszystko zniweczyć...i wbrew pozorom niełatwo sie przestawić,ale nie jest to niemożliwe ;) Powodzenia i duzo sukcesów życzę :)

a ty nie oglądałeś tego filmu wizualujesz i to przyciaga do ciebie taka jest zasada

ja od dziecka siedzę w tym i wie jak to działa

Gość sekret nie dziala
a mi sie wydaje ze to jak nam sie cos udaje to tylko przypadek

Gość sekret nie dziala
dodam ze czytalam ksiazke, ogladalam film... jakos sceptyczna jestem, probowalam ale z tego, bez tego, tak samo mi sie wiodlo.... wiecej twoich wysilkow, rzetelnych staran, niz marzenia o tym i liczenia ze to przyciagniesz

Gość problem polega na tym
że nawet jeśli czegoś bardzo świadomie chcemy , podświadomie sobie to z jakiegoś powodu utrudniamy np chcę być znanym artystą, ale jestem nieśmiały i nie zniósłbym np ekspozycji swojej osoby chcę samochodu, ale tak naprawde uważam ,że to skarbonka bez dna itd

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.