Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flisak

BYLA SIE CHCE SPOTKAC TYLKO PO CO

Polecane posty

Gość Flisak

No własnie jak w temacie, chce sie spotkac po poł rocznej rozlace od siebie. O rozstaniu zadecydowalem ja, poniewaz doprowadzila mnie do ostatecznosci dalem jej wybor ze albo zamieszkamy razem albo papa. Ona pracuje teraz i mieszka w innym miescie niz ja i wiem ze ani ona ani ja nie wyjedziemy(ja na bank nie wyjade a ona - ze nie wyjedzie tak na90%). No i teraz zastanawiam sie jak i wogole po co sie chce spotykac. Ja obstawiam ze chce sprawdzic czy zmieklem.... ale z chcecia poznam zdanie osob madrych i obiektywnych ktore nie maja osobistego wkladu w sprawe bo wiadomo ze wtedy czlowiek traktuje wszystko bardziej na zimno i logicznie

Gość germanotag
zimno i logicznie ale z CIebie buc . ja rzuciłam chlopaka i niebo bym oddała żeby do mnie teraz napisal i chcial sie spotkac :( a widzieliscie sie przez te pol roku?

Gość Gwiazzzdeczka27
Ile macie lat?

Gość Gwiazzzdeczka27
Moim zdaniem dziewczyna przez pół roku poszalala... moze poznala kogos-nie wyszlo... i chce wrocic na stare smieci:) albo się nudzi.. kobiety takmają..jak juz nie ma nikogo na liscie-to do bylego. Ja czasem tak robilam:)

Gość Flisak
Oczywiscie mogla by szlaec ale troche za dlugo z nia bylem i to nie ten typ :) po zatym z tego co wiem to za bardzo nie ma czasu. Po trzecie ja tez szalalem wiec to mi akurat rybka czy ona szalala czy nie po porstu nie wiem czego sie spodziewac :)

Gość Flisak
Sie wypowie ktos jeszcze ??