Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna987

pytania do kobiet które paliły w ciąży

Polecane posty

Gość joanna987

witam nie mam na celu krytykowania tego jak co robilyscie podczas ciąży, wszystko jest anonimowe, pisze prace na temat kobiet ktore mimo ciąży nadal paliły papierosy. Jak się z tym czułyście po porodzie? czy pojawiły sie wyrzuty sumienia? pozdrawiam

Gość joanna987
prosze o sczere wypowiedzi. i nie piszemy tu rzeczy typu "jak mozna truc dziecko itd " rozumiem ze niektorych to bulwersuje ale do pracy nie pomogą mi potępiające komentarze

jestem w 16 tyg ciazy, przed zajsciem palilam paczke dziennie minimum, chcialam rzucic, naprawde chcialam, ale nie potrafie, zdarza mi się spalic 2-3 papierosy dziennie, ale tak jak dziś spaliłam chyba z 8 :/ Jestem na siebie wsciekla po każdym papierosie, ale jak nie zapale to zabije pierwsza lepsza osobe która podejdzie :/

Gość Ania23L
Ja paliłam jak jeszcze nie wiedziałam a dowiedziałam sie w 4 tyg pózniej popalałam 1 papieros na dzień lub na dwa dni. Zaczęły sie nudności w 6 tyg (jestem w 16) i od tego czasy odrzuca mnie totalnie od fajek na sam smród mnie odrzuca a gdzie dopiero w płucach :o nawet wole nie myśleć co by sie działo. Więc jak nie pale tak nie pale 10 tydz i jakoś mnie nie ciągnie

Gość moja matka palila
moja matka palila cala ciaze, a jak sie urodzilam to trula mnie iernym paleniem. Mam astme ciezka, od dziecka problemy z ukladem oddechowym.

Witam.Ja palilam całą ciąże. Po 10 papierosów dziennie. Po każdym papierosie miałam ogromne wyrzuty sumienia,jednak nie potrafiłam przestać. Na szczęście dziecko urodziło się zdrowe. Dziś ma 7 miesięcy i nadal jest okazem zdrowia. Mam nadzieję ,że nadal tak będzie.Nie wybaczyłabym sobie gdyby przez moją głupote coś mu było.