Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna 3

Moja mama po amputacji

Polecane posty

Gość Joanna 3

po 3 miesiacach od operacji chce wrocic do pracy na 12 godz. codziennie bez dnia wolnego. Nikt nie jest w stanie ją od tego odwieść. Jestem szczerze zalamana. Czy macie moze jakies pomysły?

Gość dfdggfgdfg
to chodzi o amputacje piersi?

Gość Joanna 3
oj sorry nie dopisalam, chodzi o amputacje nogi i prace do ktorej chce wrocic to kawiarnia.

Gość dfdggfgdfg
ale jak ona chce pracowac bez nogi? wyobrazam sobie prace w biurze ale w kawiarni. przeciez tam ciagle trzeba chodzic

Gość Joanna 3
Ubzdurała sobie, że kupi sobie wrotkę na jedną nogę i bedzie sie szybciej poruszać

Gość Joanna 3
Ma proteze tymczasową. Na to pytanie tez nie jestem w stanie sobie odpowiedziec. Malo tego mama tam chce pracowac SAMA, bo to jest jej kawiarnia, ale nie musi pracowac sama i w ogole nie musi, bo w czasie kiedy byla chora moj brat z zona swietnie sobie tam radza.

Gość Joanna 3
z tymi wrotkami to nie ja. Moglbys podszywaczu miec troche wyczucia. To naprawde powazna sprawa.

Gość oniemialam...
wiesz mama zapewne chce sie czyms zajac zeby nie mylsec o chorobie..stracie nogi.Moze zamiast pracy wyjedzcie gdzies razem.znajdz jej inne zajecie..to wazne

Gość dfdggfgdfg
moze pojsc do pracy i sama sie przekona, ze nie da sobie rady.

Gość Joanna 3
Zeby z mama wyjechac i odwrocic jej uwage od pracy, to musialabym ja najpierw uspic czy w ogole uzyc sily. Nic i nikt nie dziala, dlatego wlasnie jest to tak baznadziejna sytuacja :( Tez wszyscy liczymy na to, ze nie da sobie rady, ale.. ta choroba mamy bylaby do wyleczenia gdyby nie ta praca, mama poprostu w tej pracy wycieczyla sie tak, ze prawie stracila zycie. :(

Gość Dajcie spokoj przeciez to
prowokacja. Wrotka na jedną nogę :D O mój boże...

Gość Joanna 3
To o tych wrotkach napisal podszywacz, gdybys przeczytala calosc, to wyraznie o tym napisalam. Niestety to nie jest prowokacja i uwierz zebym wolala zeby byla. To niestety jest zycie.