Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla710

CZY TAKI ZWIĄZEK PRZETRWA?

Polecane posty

Gość lajla710

Witajcie Czy waszym zdaniem związek moze przetrwać bez widzenia sie przez rok? lub raz raz na rok i tak przez 2-3 lata. Znacie moze takie przypadki? Moj chłopak wyjechał i zerwał przez wyjazdem bo powiedział ze tak bedzie łatwiej, a jesli bysmy mieli byc jeszcze kiedys razem to bedziemy. Mamy ze sobą kontakt (piszemy meile czasem). Ale ja go kocham i chce czekac. Wiem ze wytrzymam.

Gość dziwny temat
na co chcesz czekac jak cie zostawil__

Gość lajla710
Ostatnio jednak zaniepokoiło mnie, kiedy podczas rozmowy telefonicznej usłyszałam żenskie odgłosy godowe, więc z prędkością lamparta urządziłam misiowi karczemną awanture po czym wyznał mi, że nigdy mnie nie kochał, bo przeszkadza mu moja kłykcina kończysta w okolicach odbytu.

Gość lajla710
widze ze ktoś kto sie podszywa ma niezłą wyobraźnie;) chce czekac na niego, zostawił bo wiedział ze tak bedzie łatwiej i jemu i mi

Gość trigerry
taak jemu to na pewno, zwlaszcza ze nie bedzie mial wyrzuto aby zaczac sie spotykac z innymi, a Ty biednaj czekaj sobie czekaj

Gość lajla710
postanowiłam jednak zastawić na gada pułapke i napisalam do niego pod innym imieniem i nazwiskiem, gadka szmatka, potem wymienilismy sie telefonami i onanizowalismy sie telefonicznie, a ten głąb nie wiedział, że to ja. Teraz bede jezdziła przez wieś moim rozklekotanym seicento słuchając jego odgłosów onanizacyjnych na fulll....

Gość ulalalalararsr
skoro z toba zerwal to juz chyba nie ma zwiazku? on cie nie chce :O