Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatkja

Staż a zwolnienie

Polecane posty

witam, czy podczas stazu moge isc na platne zwolnienie lekarskie?? czy musze powiadamiac kierownika dzien wczesniej ze chce wziasc takowe zwolnienie czy tego dnia jak nie przyjde do pracy??

Gość staż z PUP?
?

Gość staż z PUP?
Możesz iść. W sumie wszystko jedno czy go zawiadomisz dzień wcześniej czy nie. Zwolnienie będzie obowiązywało od konkretnego dnia tylko później musisz to zwolnienie dostarczyć do PUP.

ja mam tez staz w pup ;) i wiem ze na pewno po zakonczeniu tam stazu nie dostane tam roboty i za pewne nie przedluza mi stazu gdyz maja bardzo malo pieniedzy w tym roku i zamierzaja od czerwca do konca roku zwolnic okolo 40 osob, wiec tez mi tak bardzo na tym nie zalezy. tylko czy ja bede mogla mniej jakiej ni9eprzyjemnosci z tego zaszczytu ?

Gość staż z PUP?
Nieprzyjemności z powodu zwolnienia lekarskiego? No co ty? Chyba że będzie podrobione. :P

chodzi mi o to czy kierowniczka moze miec jakies pretensje

Gość staż z PUP?
Nie sądzę, ale nie znam twojej kierowniczki. A dla niektórych każdy pretekst jest dobry. Ale jak masz zwolnienie to znaczy, że coś ci dolega i nie możesz chodzić do pracy. A PUP i tak zwolnienie uzna czy ona będzie miała pretensje czy nie.

ahas, dzieki a rade. wiesz, chce wziasc kilka dni wolnego by na egasminy sie przygotowac, przynajmniej ze 3 dni pod koniec tego tyg. a mam spoko lekarke, wystarczy ze jej powiem co i jak ;)