symfoniaserca 0 Napisano Maj 16, 2011 Witam, jestem jedną z wielu starających się o malucha... Miesiączka opóźnia mi się tydzień... robiłam już dwa testy, obydwa popołudniu. Wyszły negatywne, czy jednak jest jakaś szansa na testowy błąd? Dodam, że zwylke mam miesiączkę jak w zegarku. Nie chorowałam, nie biorę leków, nie piję itd. Jedyne co mi trochę doskwiera to delikatne bóle w podbrzuszu. Zwykle mam bolesne piersi i jakieś "wypryski" sugerujące nadejście okresu,... A teraz mam buźke jak niemowlak. A nasze ostatnie strania miały miejsce przez równych 6 dni czasu płodnego :) Jakaś nadzieja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 16, 2011 symfoniaserca testy powinno się robić rano z porannego moczu wtedy wychodzą bardziej wiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta wawa Napisano Maj 16, 2011 oczywiscie ze jest nadzieja, zrob trzeci test rano ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskava888 0 Napisano Maj 17, 2011 będziesz w 100% pawna jesli pójdziesz na bete w laboraqtorium. z samego rana- koszt to ok.30zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach