Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evka25

jak zablokować tego użytkownika

Polecane posty

Gość Evka25

Jak zablokować? Mam pytanie, odnośnie tego jak zablokować użytkownika nk, żeby nie wchodził na profil innej osoby? nie chce, żeby ta osoba, której profil ktoś dowiedział. wiedziała o zablokowaniu. ktoś z moich znajomych odwiedził jej profil i bardzo się o nią boję bo on non stopo chce rozmawiać o seksie, a ja chcę ja chronić. nie spodziewałam się tego z jego strony, zaczął się o nią wypytywać, bo była na jednym z moich zdjęć, co mam robić? Dodam że dziewczyna ma 13 lat. do kogo mam się zwrócić o pomoc?

Gość SexYmama Z cellulitem
ona musi wejśc na jego profil i prawym górnym rogu jest opcja zablokuj :)

Gość Evka25
chyba będę zmuszona jej to powiedzieć dla jej dobra, to przez to że widział zdjęcie które ta dziewczyna ma ze mną i się nią próbował o nią wypytywać, nie da się jakoś inaczej tego załatwić?

Gość Evka25
A można to jakoś zgłosić moderatorowi?

Gość SexYmama Z cellulitem
No niestety nie da się. Wypytywanie to nie powód do zgłaszania do moderacji jak znasz jej login i hasło to go bloknij a jak nie to musisz jej to powiedzieć

Gość Evka25
Tylko chodzi o to że jak ze mną rozmawiał to chciał o seksie, i to dlatego chciałam zgłosić do moderatora, A TA DZIEWCZYNA JEST NIEPEŁNOLETNIA. WIĘC Z NIĄ TEŻ MÓGŁBY O TYM ROZMAWIAĆ. a JEŚLI GO ZABLOKUJE TO PRZECIEŻ WIDAĆ