Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stupid_girl

Co teraz?! Pomocy!

Polecane posty

Gość stupid_girl

Witam. Mam problem. Jacka znam już prawie 3 lata. Od zawsze bardzo mi się podobał, jednak na początku nie odwzajemniał moich uczuć. Wtedy poznałam jego przyjaciela - Maćka. Los chciał że między mną i Maćkiem coś zaiskrzyło ale mimo to cały czas utrzymywałam kontakt z Jackiem. Stał się moim prawdziwym przyjacielem. Spędzaliśmy dużo czasu w trójkę. Niestety po pół roku uznałam że Maciek to nie jest to czego szukam. Zrozumiałam, że Jacek jest moim wymarzonym facetem. Pech chciał że Maciek zdążył mnie przez ten czas pokochać... Całemu światu oświadczył, że jestem miłością jego życia i nie wyobraża sobie życia beze mnie. Ja nie potrafiłam zmusić się do tej miłości, mimo tego że dla wielu dziewczyn mógłby być ideałem. Za to Jacek, typowy przystojniak i bawidamek, oczarował mnie do szaleństwa. Po rozstaniu z Maćkiem często do mnie telefonował, zabierał na wycieczki. Dużo rozmawialiśmy o wspólnej przyszłości. Według Jacka na razie nie był w stanie być ze mną, bo bardzo by to zraniło jego przyjaciela - Maćka. Mój ideał znalazł inną dziewczynę (choć przez cały czas mówił mi że prędzej czy później i tak będzie ze mną) i nasz kontakt trochę się rozluźnił. Ostatnio wylądowaliśmy na wspólnej imprezie u znajomych. Oboje trochę wypiliśmy. Postanowiliśmy wymknąć się na pogaduchy do innego pokoju. Jacek powiedział mi że miesiąc temu zerwał ze swoją dziewczyną i teraz liczę się tylko ja. Zaczęliśmy się całować... Wylądowaliśmy razem w łóżku. To był mój pierwszy raz. Czułam, że to jest TEN odpowiedni facet. Jednak on teraz milczy: nie napisał, nie zadzwonił... W dodatku nasi wspólni znajomi mówili mi, że on nadal jest z tamtą dziewczyną. Co robić? Pomóżcie! Czuję się jak ostatnia dzi**a... Tak łatwo uwierzyłam w jego słowa, choć intuicja podpowiadała mi że tak to się zakończy. Jak się teraz zachowywać? Czy udawać że nic się nie stało? Co zrobić gdy spotkam go na ulicy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować