Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorenka123

miesiaczka pomocy !!

Polecane posty

dostalam okresu 1 raz kiedy mialam 8 lat teraz mam 15 przez ten caly czas byla ona nieregularna w tamtym roku strasznie zacza bolec mnie brzuch (jajniki) juz pilam rozne ziola tabletki itp i nic a do ginekologa mama mowi ze jestem za mloda pomocy :(

Gość Xu
osiem lat? chyba cie na mozg grzeje, to na pewno nie był okres!

no raczej sobie ketchupu nie wylalam dlatego sie martwie bo dostalam okresu bardzo mlodo :(

Mlodo dostalas okres i mlodo zcazniesz menopauze A tak naprawde to bardzo mozliwe, moja mam miala 9 lat jak dostala okres , a ja mialam 12 :P

Gość Xu
to mogły być jakieś inne zaburzenia. Gdybyś miała choćby MINIMALNE pojęcie o tych sprawach to byś wiedziała, że coś takiego pojawia sie baaaaaaaardzo rzadko jesli w ogole

matko dziecko widze ze ty tez tu nie wiele wiesz przez pierwszy rok mialam od 34 do 36 cykl a potem to nawet 3 miesiace potrwfilam nie miec wiec chyba se kroku nie roscielam nie ? no

Gość Lux de Lux
to nie do wiary ze panuje taka ciemnota!! idz do ginekologa, nie jestes za mloda !! Twierdzenie Twojej matki jest tak niedorzeczne, ze az nieprawdopodobne ! koniecznie musisz isc do ginekologia chocby na zwykła kontrolę! i tyle w tym temacie. Nie ma sie co rozpisywac zadne ziolka Ci nie pomoga a nawet jesli to , badanie jest WYMAGANE! no szok normalnie ;/;/;/

Gość Samosia@
twoja mama jest w bledzie mowiac ze jestes za mloda aby isc do ginekologa, wiek nie gra roli w tym przypadku, jak najbardziej powinnas odwiedzic ginekologa, mysle ze przepisze ci tabletki hormonalne na uregulowanie (nie jestem ginekologiem ale z tego co sie orientuje to rutyna w takich przypadkach, tez przez to przechodzilam)