Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabel ana

Dla kogo stypendium

Polecane posty

Gość Anabel ana

Witajcie zapisałam się do szkoły policealnej. Zrobiłam to głównie z nudów bo mam dość siedzenia w domu na dupie. Ale nie o to chodzi. Sekretarka powiedziała że jeśli jestem zapisana w urzędzie pracy mogę ubiegać się o stypendium. Cóż kuszące. Warunkami przyznania jest min rok w urzędzie pracy, nieprzekroczenie kryteriu i musi to być osoba bez kwalifikacji. Dwa pierwsze warunki spełniam co do kwalifikacji to urząd odesłał mnie kiedyś na kurs obsługi kasy fiskalnej. Trwał on tydzień więc wątpię bym miała po nim zawód czy kwalifikacje. Wie ktoś jak to jest?

kiedys stypendium sie dostawalo za swietne wyniki w nauce a teraz za siedzenie na bezrobociu, ten swiat schodzi na psy...tzn ten kraj , chyba jedyny w europie daje stypendia nieudacznikom zyciowym :)

Gość Anabel ana
Za wyniki też dają w tym nic się nie zmieniło, ale temat nie o tym więc proszę się wypowiadać na temat albo wcale

Gość ddddaaaaaaaaaaahjhhhhjg
Autorko więc bedziesz zorientowana w moim pytaniu, jak teraz do jakiejkolwiek policealnej sie zapisze to dadzą mi od reki zaswiadczenie ze sie ucze?

Gość Anabel ana
Policealnej liceum technikum studia zawsze jak chcesz to dostaniesz zaświadczenie

Gość ddddaaaaaaaaaaahjhhhhjg
Dzieki :)

Gość Wredna franca
Ines żeby nie być bezrobotnym trzeba podnosić swoje kwalifikacje a jak wiadomo nauka kosztuje a skąd taki ktoś kto nie ma pracy ma mieć kasę na zapłacenie szkoły dojazdy materiały? I właśnie dlatego są stypendia.