Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessiej

Nie wiem, co myslec. Ciąża ?

Polecane posty

Gość jessiej

Witam. Moj cykl trwa glownie 26dni (ale zaobserwowałam taki dopiero od jakiś 3 miesięcy, wiec niewiem czy juz sie uregulował) . W 18 dniu cyklu kochalimy sie i był to stosunek przerywany. Wg 26dniowego cyklu okres powinnam dostać 2 dni temu. Wczoraj (czyli 9 dzien po stosunku przerywanym) zrobilam test i wyszedl negatywny. A miesiaczki nadal nie ma,mogla sie przesunąć ze wzgledu na moj stres, który rządzi mną już od tygodnia ?

po pierwsze po co się seksisz skoro boisz się ciąży? po drugie zrób jeszcze jeden test bo moim zdaniem ten zrobiłaś o 3-5 dni za wcześnie

Gość zapałka123
Mogła. Organizm kobiecy to nie zegarek ;)

Mogła Testu nie robi się po tak krótkim czasie, więc zupełnie nie jest wiarygodny

i znów kolejna małolata która bzyka się zamiast się douczyć. I potem się stresuje. Oj dzieci, dzieci... złą zabawę wybierasz.

Narazie niepowinnaś się martwić to dopiero 2 dni... Mi się nieraz tydzień spozniał okres:) ja jak się z moim chlopakiem kochamy to też stosunek przerywany i to prawie codziennie. Stres moze powodowac opoznienie okresu, gdzies to czytalam:)

Gość jessiej
Linka555 -nioe badz taka do przodu bo Ci tyłu zabraknie to raz, a dwa bardzo fachowego języka używasz. Jesli Ty się BZYKASZ, to nie znaczy ze cały swiat się BZYKA ;]

Gość Ajron swędzi mnie noga
co się dziwić, patologia nie jest nauczona, że się antykoncepcji używa, w końcu jak matka w MOPSie zasiłek co miesiąc pobiera, to czemu córunia ma być inna?

Gość antijja
nie martw sie, gdybys była w ciazy to test by to wykazał..a stres pwooduje opoznienia.. u mnie nawet 12..;) takze nie masz czym sie martwic , nie stresuj sie a okres sam wroci.pozdrawiam

Gość jessiej
Ale mam nauczkę:( Teraz pozwolę się brać tylko w kakę :(