Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulcia27

Plamienia w ciąży

Polecane posty

Witam . Przed wczoraj zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży:) Ponad rok temu byłam w ciąży i ciąża obumarła. Staraliśmy się rok i nic.Zmieniłam lekarza przepisał duphaston i udałao się za pierwszym podejsciem z duphstonem. Co mnie zaczeło niepokoic dostałam brązowych plamien.Zadzwoniłam do gina kazał brac 3 razy dziennie duphaston plus nospa. MartwiA mnie te plamienia bo naczytałam się w necie że to może zagrozić poronieniem.Jednak zdaniem innyh to normalne w czasie kiedy powinna być miesiączka. Jestem przerazona:(

jesli bierzesz duphaston to ten lek jest wlasnie na podtrzymanie ciazy. Najwazniejsze teraz abys bardzo duzo odpoczywala.

Gość vendettaaaaa
a cały czas plamisz?????? który to tydzień? idź na usg

Nie cały czas.Bardzo mało,są to taki brązowe plamienia.Jestem dopiero co po terminie miesiączki to co mi da usg

Gość vendettaaaaa
no jejku nie napisałaś ile jesteś po terminie to co ja wróżką jestem? plamienia nie są dobrym objawem. no nic musisz czekać, łykaj duphaston i odpoczywaj.

Przecież ja nie mam do Ciebie pretensji :)Wiem że pozostało mi teraz brac duphaston i odpoczywac i czekac co bedzie dalej. Tylko nerwy mnie zezra.Pierwsza ciąze straciłam i boje sie.

Gość to może być plamienie
implantacyjne. Bierz lek i odpoczywaj. Póki jest brązowe plamienie a nie czerwone to nie jest jeszcze źle.