Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mezatka nic nie umiejaca

Prosze o pomoc dla mlodej mezatki- jak obrac i ugotowac ziemniaki?

Polecane posty

jeja jacy wy jestescie chcialam dla smiechu pisalam szybko i w duzym skrocie gdybym chciala byloby to 5 x dluzsze

aście mi narobiły smaka tymi ziemniakami z koperkiem, a ja juz ryż gotuję:(

naszlo mnie zaraz uloze instrukcje jak zrobic jajko sadzone :D

Gość Mloda mezatka nic nie umiejaca
No pomidory i ogorki pokrojone w plastry i juz a jak?

Gość Wonderful Life000000
a nie lepsze jajka w sosie koperkowym?? :) też pyszne i tak wiosennie...

Gość no ale co to
za obiad - ziemniaki a do tego pomidory? Chłop będzie za godzinę głodny :D

Gość napisz, proszę
bo to ważne, jest wiele technik :0 od przykrywania, przez polewanie aż do przewracania na drugą stronę :)

kaciaa napisz, bo sama jestem ciekawa twojej instrukcji :)

ok juz pisze tylko chwilka :) czekajta dobre ludzie

Gość napisz, proszę
w oczekiwaniu na poemat kaci :) Chciałam pochwalić tę dziewczynę, zdolna jest i strzela pomysłami kulinarnymi z prędkością karabinu maszynowego :). Taka pomocna zawsze:)

autorko! zaloz butki idz do sklepu no ale po co znow na warzywniak?? na nabial trzeba tam sa jajka :) zaraz zaraz przepiorcze?? nie nie takie ale dlaczego chcesz koniecznie strusie??? nie ma stoj kup zeykle wiejskie jaja nie nie dwie kopy chlop Ci padnie 2 tuziny naraz??? ale czemu sie upierasz ja wiem lepiej chce pomoc wez wiejskie tak na obiad 6 wystarczy jestem pewna bo wiem nie kloc sie stoj gdzie z tym lecisz? zaplacic trzeba nie nie jest za drogo normalna cena ufffff nie bylo tak zle prawda?? no to idziemy dodomku robic jajka sadzone czekaj po co ci gasnica??? nie wywolasz pozaru ciiii ( to do was kafeterianie ) chyba nie wywola no jestesmy zdejmij butki zaloz paputki chidz do kuchni nie rzucaj tym pojemnikiem bo jajecznica bedzie a Ty sadzone chcesz dekikatnie poloz na blacie wyjmij patelnie nie nie te z rowkami do grilla te druga to wok sieroto no do 3 razy sztuka wyjmij masleko podpal gaz pod patelnia jak to po co rozgrzac ja troche trzeba poloz maselko nie na smalcu niedobre bedzie na masle nie kloc sie no przygotuj sobie ta metalowa lyche jak to po co a czym przwwrocisz? nie nie ta ta jest do frytek tak oooo ta co placki ziemniaczane przewracasz maselko rozgrzane wez jajko walnij o cos ej rozwalilas zmniejsz gaz zetrzyj to jajko bo sie przykleisz delikatnie trzeba no siup na patelnie stoj nie ieszaj czekaj zdejmiesz jak bialko sie zetnie najlepsze jest jak bialko sciete a zoltko plynne odloz odloz ten widelec jeszcze chwika no posol delikatnie wystarczy jej chlopa chcesz otruc?? ociupinke potrzymaj jedna lapka patelnie wez w druga lyzke podwaz pod bialkiem uwazaj zeby sie nie rozwalilo no nie stoj z tym jak bida jakas na talerzu poloz :D gotowe dalas rade dumna z ciebie jestem

Gość ja bym się tylko przyczepiła
do tych instrukcji o jedno: nie ma tam słowa o myciu rączek :)

A sobie dopiero zjadlem obiadek, teraz bede sie szykowal, bo umowilem sie na randez vous !Zycze przyjemnego gotowania.A najlepiej to rzuc sie (autorko), na tego twojego meza, od progu i wtedy zapomni o obiedzie i zaoszczedzisz sobie roboty!

fajne, sie czepiacie bo sami nic takiego byście nie wymyślili ;p

Gość gdetetetete
a jajka umyłaś? :classic_cool: nie umyłaś??!!!!

Gość ja tam nie lubie jak
żółtko pływa ..ale jestem pod wrażeniem instrukcji