Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askawelpaska

plagiat a zaplata

Polecane posty

Gość askawelpaska

mam pewien problem. od razu przyznaje sie, nie chcialo mi sie pisac pracy zaliczeniowej ;/ lenia mialam po prostu. zlecilam jej napisanie jakiemus facetowi z ogloszenia internetowego. po kilku dniach, dostalam zlepek prac z internetu. doslownie zerzniete w slowo w slowo ;/ dzeiki niebiosom udalo sie cofnac przelew (300zl) ... a prace sama napisalam w kilka godzin (ehhh zaraz len mi przeszedl) no i ten facet grozi mi policja :O czy ma do tego podstawy, mowi ze wykonal zadanie ... pisalam mu ze kopiuj + wklej to nie wykonanie pracy ;/ kto ma racje. aaa moich danych nie zna, dzwonilam z telefonu na karte, ktora juz wywalilam, nie podawalam nigdy moich danych osobowych, tylko e-maila zna (tez lipnego).

Gość fgdgdf
napisz mu żeby się dyndał :D\ nic Ci nie może zrobić bo sprzedawanie prac jest nielegalne :D

Jesuuu, czemu studenci są tacy naiwni....

To jedno, że nielegalne. Drugie, że za plagiat są sankcje karne.

Gość jawiem jawiem
No to luz. Pomyśl co Ty bys zrobila na jego miejscu żeby kogoś skłonić do zapłaty: ja bym wlasnie straszyła policją. Nikt cie nie będzie za to ścigał, spoko

Gość askawelpaska
wiem ,ze nie lagalne ... ale tak sie rzuca ze szok ... juz w zyciu nie zlece napisania pracy :) mam nauczke na przyszlosc :( na prawde lepiej poswiecic te pare godzin i samemu napisac, niz zlecac jakiemus patafianowi ;/

A gdybyś nie sprawdziła i oddała, a potem prowadzący wnet zorientowałby się, że to praca ściągnięta z Internetu, mogłoby się skończyć komisją dyscyplinarną. O ndst nawet nie mówię;)

Gość dddfdfdf
cos krecisz, to prowokacja!!!! jak mozna cofnac przelew????

Gość ej ty,tak ty!!!!
kolezanka zlecila napisanie pracy-licencjat. tez dostala zlepek kopiuj wklej z netu. zrocili jej kase. nic ci nie zrobi,oni sami sie boja. maja firme zalozona,ze takie rzeczy robia? mozesz mu napisac,ze podasz go do urzedu skarbowego,zeby podatek zaplacic od kazdej uslugi,ciekawe co on na to:)

Gość askawelpaska
nie krece, bylo to tak. Prace zlecilam do napisania w piatek wieczorem. Wtedy tez wplacilam pieniadze z mbanku. jak widomo przelewy nie ida w weekend. wyslalam mu screena z przelewem ... jednak w mbanku, jest taki myk, ze PRZELEWY ZAPLANOWANE mozna po prostu anulowac :) tak tez zrobilam ...

Gość ffffff
Ja prace maturalna zamowilam. I jeszcze gydby to bylo z internetu rzeczywiscie, ale na temat...... ale nie. Ta baba zamiescila po prostu streszczenia ksiazek ktore mialam w pracy. Zero wnioskow. Ale zaplacilam niestety za wczesnie. I nie dalo sie chyba cofnac przelewu fakt to bylo 70 zl, ale jak dla mnie to tez pieniadz. I tez mnie to nauczylo, ze sama lepiej zrobie i zrobilam mature zdalam na 18 punktow, ale cholera tez mnie wykorzystala. Dlatego lepiej z internetu nic nie zamawiac tzn prac, jak juz to umowic sie w miescie z kims osobiscie masz szczescie, ze kase odzyskalas.

Gość dddfdfdf
ja tez pisze ludziom prace, ale 300 zl to ejdnak przesada, co to byla za praca tak z ciekawosci???

Gość askawelpaska
to byla praca zaliczeniowa, nie dyplomowka, magisterka ...

Gość dddfdfdf
a na ile stron???? ja za takie cos biore gora 50 zl :O i nie kopiuje z neta tylko pisze swoimi slowami

Gość askawelpaska
ok. 10 stron trzeba bylo poronac 3 fundusze stabilnego wzrostu, wyliczyc benchmarki, odchylenia standardowe itp.

Gość dddfdfdf
to byś chyba ostro przeplacila, ja tez licze odchylenia standardowe, a benchmarki to nie mam pojecia co to jest :D najbardziej mnie rozwalil keidys jeden koles, tak z ciekawosci do niego napisalam, ile by wziął za napisanie prostego programu, doslownie ze 3, 4 linijki, a on mi odpisal,ze 100 zl :D wiec rozbroilo mnie to. i jeszcze nie wiedzial jak niepewnośc obliczyc i chcial ode mnie materialy. totalne zero po prostu, nie umie a kase bierze, tak jest ten twoj. ja tez zostalam kilka razy oszukana, klient mi nie zaplacil nawet 10 glupich zlotych, ale nie rzucalam sie tak.

Gość pytanie z innej beczki
tez zostalam niestety oszukana, ale boje sie strasznie. Napisalam 2 pierwsze rozdzialy pracy, pozniej mialam wypadek wyladowalam w szpitalu, nie mialam glowy do pracy, a chcialam sie bronic w te lato. No i zlecilam napisanie ostatniego rozdzialu (czesc badawcza). Ehhhh oczywiscie dostalam zlepek prac z internetu, kasy nie wplacilam, ale facet mnie teraz szantazuje ze opublikuje te moje 2 rozdzialy w internecie. ja jestem ich autorka, mam na komputerze wszelkie pliki dotyczace pisania pracy itp. Czy powinnam sie bac ?

Gość dddfdfdf
nie, olej go, ale wiesz, jakąś częśc kasy z przyzwoitosci powinnas mu zaplacic

Gość ej ty,tak ty!!!!
czy dziewczyny jestescie normalne? sorry,ale mnie to krew zalewa jak czytam co wy wyprawiacie. jak macie dane do przelewu,to ja bym policja i US straszyla,zeby nawet 10zl oddali!!!!!!! zaplacilysmcie za cos, co bylo sciagniete z netu-super.

Gość dddfdfdf
mozesz mu zaplacic jakas czesc kasy na odczep sie, bo jednak takie kopiowanie i wklejanie z neta tez troche czasu mu pewnie zajelo. a na jakim portalu go znalazlas???

Gość A co?
Facet ma wszystkie dane do tego, żeby wam załozyć sprawę. Uzgodniłyście zapłatę za przesłanie określonej rzeczy - przesłał.

równie dobrze diler narkotyków może pójść na policję i zgłosić, że nie zapłacono mu za towar:)

Gość askawelpaska
do A co ? na wybacz, po pierwsze danych nie ma jak pisalam, po drugie umawialam sie z nim ze praca bedzia autorska nie splagiatowana z internetu - nie dotrzymal umowy ;/ czy tobie jak kupujesz meble i przesylaja ci w innym kolorze przyjmyjesz je i placisz ;/

Gość qqqgfgf
do wszystkich tutaj, którzy wprowadzają ludzi w błąd. Sprzedawnie prac nie jest nielegalne, nielegalne jest przedstawienie takiej kupionej pracy jako swojej. I to ten co zlecił napisanie pracy a nie ten co wysłal plagiat moze mieć większe kłopoty. Jeżeli ktoś zlecił napisanie pracy i został oszukany (dostał plagiat) to moze jedynie walnąć się w czoło i żałować że nie napisał pracy sam. Oddanie kupionej pracy do dziekanatu to wyłudzenie poświadcznia nieprawdy, a za to idzie się siedzieć. Radze więc pisac prace samodzielnie.

mogę POMÓC w poprawie plagiatu, ale także mogę udzielić pomocy w napisaniu pracy licencjackiej. zainteresowanym podaje kontakt katrin08@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl