Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppp222

Chce 3 dziecka ale mnie nie stac!

Polecane posty

Gość ppp222
I o yo chodzi a nie o to by ktoś mi dawał pieniądze. Chodzi o zwykła pomoc rodzinie by mogła w spokoju wychowywać nowych obywateli. A tu pensje takie małe że na chleb ledwo starcza.

Gość jakajakaja2q
a powiedzcie jak to robicie ze dostajecie rodzinne? bo my mimo ze pensje mamy smieszne to sie nie lapiemy...mamy jedno dziecko i przekraczamy próg 503 zł... a widze ze niektorzy znajomi biora mimo ze zarabiaja 2x wiecej niz my....

Gość ppp222
Nie wiem jaki teraz jest prog ale jak go przekraczacie to chyba tak malo nie zarabiacie

Gość justynkakolisz
a ja bym chciała mieć choć jedno, ukochane, wymarzone i wyczekane... ale niestety od 3 lat nie mogę zajść w ciążę- na leczenie wydaliśmy już mnóstwo kasy, niestety... czy któraś z Pań chciała by się zamienić?

Gość justynkakolisz
a pomoc Państwa dla osób leczących się na niepłodność? żadna, więc nie narzekajcie bo mogłyście miec gorzej...

Gość ppp222
Bardzo mi przykro ze tak masz -racja to wiele gorsza sytacja ale nie poddwajcie sie cuda sie zdazaja a moze jakies niekonwecjonalne metody zadzialaja?

Gość justynkakolisz
niekonwencjonalne metody? może niepokalane poczęcie... nie tracę nadziei , ale w cuda już też nie wierzę.

Gość ppp222
Napewno jest gorzej nie miec wcale dzieci . Ale wiedzac ze fizycznie nie ma przeciwskazan ,bardzo pragnac,ale z powodow materialnych sie powstrzymywac tez nie jest latwo.

Gość Do głupiej pipy :-)
Czy powiedziałaś synowi, jak fatalnie się czułaś, gdy go urodziłaś? Szczyt głupoty nie zna granic ! --------------------------------------------- Jakbyś urodziła 2 syna, to chyba oddałabyś do adopcji, tak? Bo dla ciebie syn, to kara boska! Szkoda gadać :-( --------------------------------------------- Jak ja urodziłam 2 syna, to płakałam ze szczęścia, że jest cały i zdrowy :-) To jest najwaZniejsze :-) Pamiętjamy, że rodzi się coraz więcej chorych dzieci...