Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka257

Co sądzicie o takiej bieliźnie?

Polecane posty

Gość teraz ja mam problem
Ja mam podobny do tej drugiej wersji, ale nie noszę na co dzień ;) Tylko w sypialni :P

Gość do teraz ja mam problem
współczuję twojemu facetowi tego okropnego widoku :( biedaczysko :S

Gość facet 31lat
Czemu koniecznie chcesz wyglądać jak prostytutka? Jak bym coś takiego zobaczył na swojej kobiecie to bym się chyba porzygał.

Gość wedrftgyhujsedrftgyhuji
fajowa -na pewno kup tylko nie licz na popracie bo ludzie zazdrosni jak sie robi cos poza rodzeniem i gotiwaniem i uslugiwaniem mezowi http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

Gość teraz ja mam problem
Zazdrośnice :P Mąż sam mi kupił :P

Gość czarnulkaa_88
nie zgadzam się ze stwierdzeniem że w pasie do pończoch trzeba wygladać od razu jak prostytutka, wiele kobiet go nosi i sobie chwali:) chociaż ja sama wolę pończochy samonośne:) pas ogólnie możesz założyć wyłacznie do spódnicy czy sukienki ( pod spodniami będzie się odznaczał) no i oczywiście musi być dopasowany nie jak na tym pierwszym zdjęciu które tutaj zaprezentowałaś, za mały pas i za małe pończochy ..

Gość monika.t.
Jeżeli chcesz spróbować noszenia pończoch do pasa, to pas z pierwszego linku jest idealny do tego. Ma osiem metalowych żabek z regulatorami, co oznacza, że pończochy będą dobrze trzymane przez cały dzień. Pas z drugiego linku, to typowe "kusidełko" sypialniane - ma tylko cztery podwiązki, żabki najprawdopodobniej są plastikowe - pończochy będą się przekręcać, żabki odpinać - nie nadaje się do chodzenia, a jedynie do zaprezentowania facetowi w sytuacji intymnej i szybkiego ściągnięcia :) Pas do pończoch, aby mógł pełnić funkcję użytkową, a nie tylko wizualną, powinien mieć przynajmniej 6 (po 3 na jedną nogę), koniecznie metalowych żabek.

Gość karolinka257
wedrftgyhujsedrftgyhuji - dokładnie, dlatego nawet nie odpowiadam na takie komentarze. Chciałam się konkretnie dowiedzieć, a nie wysłuchiwać obelg. Pozdrawiam :)