Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parowka###

Koniec swiata w sobote?

Polecane posty

Gość Parowka###

Czy slyszeliscie cos na ten temat?

Gość :).....
ta....wierzysz w to?? daj spokój...

Gość Parowka###
a Ty nie wierzysz ,ze kiedys to nastąpi>..?

Gość p_p
''Niewielu pamięta, że Harold Camping koniec Świata głosił już 17 lat temu. W 1994 roku nic szczególnego się nie wydarzyło. Camping jednak nie zaprzestał głoszenia swoich przepowiedni. W Ameryce wiele osób jest sceptycznych wobec prawd Campinga, są jednak też tacy, którzy ulegają panice. Rozdając ulotki starają się ostrzec jak największą liczbę osób.''

Gość :).....
kiedyś na pewno, ale jak Ci wiadomo "nie znasz dnia ani godziny"...

Gość koszmarekkkk
i ze niby co sie stanie?

Gość JYGVDXDXDGGT
to jakis staruch nawiedzony pierdoli farmazony :D wg. niego przetrwa tylko 2% ludnosci, w tym jego wyznawcy :D niech sie leczy psychol :D

Gość JYGVDXDXDGGT
no jak co sie stanie? :D w kazdym kraju o godz. 18 zaczna sie trzesienia ziemi (jak w zegarku, chociaz gdzies czytalam, ze o 6 rano ma sie zaczac) :D, co bedzie poczatkiem sadu ostatecznego i swiat bedzie zmierzal ku zagladzie :D a ostatecznie koniec swiata nastapi 21 pazdziernika :D:D:D

Gość nosz kuwa mam
egzamin o 13 i nie wiem czy sie uczyc ;/ tak to bym poimprezowala w piatek, nawalila sie, a tak to bede sie uczyc ;/

Gość p_p
facet jest typowym fanatykiem i sekciarzem wg mnie. W Nowym Jorku obkleił metro i autobusy,w Polsce jego ''wyznawcy'' reklamują go i jego radio....

Gość Parowka###
no w kazdym razie cos ,,zrobil''dobrego mozna powiedziec. Bo wielu ludzi moze przystanelo na chwile,zastanowilo sie nad swoim zyciem... Wielu nawrocilo,wielu szuka drogi do Boga.

Gość koszmarekkkk
i ktos to łyka? przeciez ja juz chyba ze 3 konce swiata przezylem

Gość p_p
Ja bym sie raczej obawiała katastrof typu japońska Fukushima ( czy jak to sie pisze) bo któregos razu moze sie nie udać i elektrownia pierdolnie i skazi pol swiata. Klęski ekologiczne, ekonomiczne i w związku z tym głod na swiecie - tu widze koniec. Ile Ziemia ma lat? 4-5 miliardów ? Nie orientuje sie. I nagle bach ! Wszystko jedbnie? Była tez Bułgarka Babcia Vaga Jaga? Czy jak ona sie nazywala, tez przepowiwadala koniec w listopadzie 2010. Wtedy akurat nic sie nie stało ,tylko Korea przypomniała światu o sobie. Koniec swiata miałbyc tez w 1999 roku ,potem w 2000 ,że niby millenium albo ,że wszystkie komputery padną :D potem w 2004?

Gość JYGVDXDXDGGT
mi sie tez wydaje ze to sekciarz. no zeby w wieku 90 lat jeszcze w radiu jakies audycje prowadzic, czy cholera wie co?! rozaniec w lape i na fotel bujany niech usiadzie a nie pierdoli glupoty (bo inaczej tego nie da sie nazwac) no albo niech psychiatra zmieni mu leki :D:D:D

Gość p_p
ile razy jeszcze bedziecie dawać ten link na kafe ?

Gość pełno takich linków w sieci
jeden nawiedzony coś wymyśla a reszta powtarza

Gość jkghghghrkkfkddd
CZYŚ TY SIĘ UPIŁ???

Gość nonoonoookkk
Przez was serce mi wali i ręce mi sie trzesą ze strachu :(

Gość DOROTAYY
Który to juz z kolei koniec świata? :O

Gość groszek zielony...
są całe strony o tym co trzeba robić, jak się zachować. Ja to pierwszy raz usłyszałam o tym parę dni temu. W dobie internetu takie bzdury obiegają świat w ogromnym tempie. Jak dla mnie to może być jutro, jest mi wszystko jedno!

koniec swiata bedzie wtedy jak nikt sie nie bedzie tego spodziewal a nie wtedy kiedy powiedza masmedia;)

Gość tral lal lallalalala
ja juz nie wiem co mam o tym myslec :O Chce zwrocic na siebie uwage ? Jest nienormalny? A moze mowi serio ? :O

sluchajcie ludzie:)bez szalu;) rozne srodki masowego przekazu typu intenet czy gazety telewizja zawsze chcialy podsycic atmosferke w swoim klimacie i wymyslaja co rusz to nowe rzeczy by podniesc poziom adrenaliny w przecietnych zjadaczach chleba;) bez obaw koniec swiata kiedys bedzie ale napewno nie teraz;)

Gość Parowka###
a skad ta pewnosc??? Zawsze jak ktos jest religijny to piszecie ze ma sie leczyc u psychiatry... Ja tez sie boje,chce jeszcze zyc,chce sie poprawic jako czlowiek...

Gość Nana2008
Koniec swiata jest wtedy gdy umrze sie takie moje zdanie wiec co dzien ileś osób co umiera to ma koniec swiata

Gość modlmy sieeeeee
Radze wam zrobic rachunek sumienia

Gość nonoonoookkk
teraz nie zjem kolacji :( Zaczęlam o tym czytac i mi niedobrze:(