Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nk nk nk nk nk

jak usunąc zdjęcie z nk????

Polecane posty

Gość nk nk nk nk nk

Wiem, ze to dziwne pytanie ale nie wiem, jak usunąc zdjecie z nk...moze ktos mnie pokieruje...

Gość domyslam sie ze kochasz
normalnie edytuj i usun

Gość :)....
kliknij na to zdjęcie które chcesz usunąć i tam po prawej stronie pisze...."usuń zdjęcie"

Gość nk nk nk nk nk
no niby tak....wchodze w edytuj zdjecie a tam jakis program do edytowania ale nie widze nigdzie opcji usun....niech mi ktos napisze krok po kroku gdzie mam wejsc, w ktore zakladki....bo głupieje, nie moge usunac tego zdjecia!!!!!

Gość :).....
na górze pisze Witaj...i tam Twoje imię ...kliknij na to ... wtedy wejdź w zdjęcia... kliknij na zdjęcie i po prawej stronie jest opcja usuń...

Gość nk nk nk nk nk
no chyba jest ze mna cos nie tak....nie mam tej opcji usun....wchodze w to witam, następnie klikam na swoje zdjęcie - otwiera się i powieksza sie zdjecie...ale nigdzie nie ma zakladki usun, jedynie edycja ale jak tam wejde to mam tylko jakies opcje do upiekszania zdjecia....no a jeśli klikne na to zdjecie prawym przyciskiem myszki to opcja usun jest nieaktywna......oszaleje zaraz! normalnie szok, nigdy nie mialam problemu z usuwaniem zdjeci z roznych portali.

Gość nk nk nk nk nk
prosze niech mi to ktos, krok po kroku napisze jak to zrobic....dokladnie gdzie wejsc w ktorą zakladke....zastanawiam sie czy nie jestem debliką....wkruzylam sie na maksa...jak mam to cholerne zdjecie usunac!!!!

Gość nk nk nk nk nk
dobra usunełam to pierdo...lone zdjecie....opcja usun jest w zakladce "narzedzia" po LEWEJ stronie....tak na marginesie.

Gość heheh
Mam ten sam problem. Otwieram zdjęcie, klikam usuń zdjęcie. Okazuje się że zakładka nie jest aktywna. Jakieś sugestie Kowalski? ;(

Gość jajko niespodzianka
Co za tępak hahahahha.

Gość heheh
Takiś mundry? Twoja stara mówi co innego i to co noc.buhaha

Gość heheh
Dla tych co nie używają myszki. Należy otworzyć odnośnik "usuń zdjęcie" w osobnej karcie. I po problemie.