Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpię seriali

NAJWIĘKSZE BZDURY W SERIALACH!!!

Polecane posty

Gość nie cierpię seriali

Amerykańskich, polskich, telenowelach itp. Gatunek nie gra roli! Dawajcie największe niedorzeczności z jakimi spotkaliście się w serialach!! Mój typ - serial "SUNSET BEACH" Dziewczyna, Vanessa, jej chłopak Michael i rywalka zakochana w Michael'u Virginia. Virginia postanawia skłócić Vanessę i Michaela. Kradnie zamrożoną spermę zaprzyjaźnionego lekarze (który kocha się w Vanessie), usypia lekarza i Vanessę jakimiś prochami - rozbiera ich i pozoruje, jakoby spędzili ze sobą noc... i zapładnia Vanessę spermą tego lekarza, używając do tego celu... szprycy do nadziewania indyków. :D :D :D Dawajcie swoje typy!!! :)

wszystko sie moze zdarzyc tacy psychole w zyciu tez ;p

Gość dla mnie najwieksza
bzdura byla inseminacja w Majce, podczas rutynowej cytologii, jak mozna sie pomylic i zaplodnic kogos przez pomyłkę CHORE!!!!!

Gość nie cierpię seriali
jak można robić cytologię dziewicy? bo ta majka to chyba dziewica była z tego co pamiętam? :D

Gość izaaaatyryry
Największe bzdury są w modzie na sukces. ciężko wymienić wszystkie, bo są w każdym odcinku :d

Gość upupupu
mnie wkurza jak w serialach o wampirach zawsze główna bohaterke kochaja wszysy i jest ona wyjątkowa. Np. Sookie - kochają wszyscy przystojni faceci, jacy napatoczą się w serialu. W dodatku wszysycy mają boskie ciała. W pamiętnikach wampirów też wszyscy są zakochai w głównej bohaterce, no a zawsze jest to główny bohater i jego rywal. A oprócz nich wszyscy inni mogą zginąć bo się nie liczą :(