Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakjamoglam

Oszukałam go!

Polecane posty

Gość Jakjamoglam

Witam. Poznaliśmy się rok temu na pewnym portalu.. Ja tam wchodziłam dla zabicia nudy, żeby popisać na czacie z ludźmi, pośmiać się.. Poza tym mam taką osobowość że lubie pomagać innym, pocieszać i tam też to robilam, ludzie często do mnie pisali ale ta strona nie miała dla mnie większego znaczenia. Pewnego dnia zaczęłam tam pisać bloga... I nie wiem co mnie podkusiło;/ wstawiłam tam nie swoje zdjęcie i podpisałam jeszcze bezczelnie, że to ja;/. Możecie mi wierzyć lub nie ale to jest moje pierwsze oszustwo w życiu, nigdy wcześniej nikogo nie oszukałam;( Boże jak ja tego żałuje;( I pewnego dnia napisał do mnie ON. Na początku nam sie rozmowa nie kleiła, ja pomyślałam , że to jakiś nudziarz no ale pisałam z nim bo co mi zależało...Nie traktowałam tego poważnie, w ogóle wtedy nie myślałam nawet o tym, że mogłabym chcieć kiedyś spotkać się z kimś z neta. Niewiele wcześniej zdradził mnie chłopak, byłam wściekła na nich wszystkich... Z czasem pisaliśmy coraz częściej, ja nadal wstawiałam nie swoje zdjęcia, łącznie było ich tam chyba 6;( Nie wiem jak ja mogłam być taka głupia!!!!:@ Jak mogłam to zrobić!:((( Po pewnym czasie go polubiłam, pisaliśmy niemal codziennie, po kilka godzin, nieraz w wakacje całymi dniami i nocami... Któregoś dnia zaczęła z nami pisać jeszcze jedna osoba, dużo od nas starsza kobieta, założyliśmy specjalny czat dla naszej trójki i pisaliśmy... Może to głupie ale sie z nimi zżyłam... I nagle oni zaczęli planować spotkanie.. Wtedy do mnie zaczęło docierać co narobiłam, jak strasznie ich oszukałam;( Ale potem okazało się, że ona nas strasznie okłamywała, buntowała przeciw sobie itd. On mi napisał że jej za te kłamstwa nienawidzi... Zrozumiałam, że mnie też tak znienawidzi... To było w styczniu, teraz mamy maj... Wciąż z nim pisze, on nalega na spotkanie:/ To jest naprawde cudowny chłopak, wyrozumiały, ciepły...Widze jak sie w to zaangażował, ja z resztą też.. Bardzo go polubiłam ale świadomość tego jak okropnie go krzywdze nie daje mi normalnie żyć... Mamy wiele wspólnego.. Na tej stronie zalogowaliśmy sie praktycznie w tym samym czasie, jesteśmy po podobnych przejściach, nawet głowy nas bolą tego samego dnia, jest nam zimno tej samej nocy, on pisze że jest głodny w trakcie gdy ja właśnie myśle co by sobie zjeść.. Jest mi strasznie źle z tym, wiem , że to do niczego nie dąży bo przecież nie moge wiecznie z nim pisac i robić mu nadziei na to spotkanie:( a z drugiej strony nie wyobrażam sobie dnia bez chociaż kilku wiadomości od niego.. Płacze już prawie każdej nocy, zawsze gdy o nim myśle mam świeczki w oczach... Wiem juz że powiem mu prawde, wczoraj już zacz ęłam go do tego powoli przygotowywać, pisałam mu, że ja go tylko krzywdze... Ale zdecydowałam, że powiem mu dopiero po jego sesji... Nie chce, żeby przeze mnie coś mu poszło nie tak na egzaminach... Wiem jak go to zaboli i nie potrafie sobie tego wybaczyć;( gdybym tylko mogła cofnąć czas:((( Wiem, że będe kolejną która go zrani:((( nie potrafie już żyć z tą świadomością, że zrobie komuś taką krzywde;( że go tak strasznie zranie:( A moze lepiej zniknąć? dać mu spokój... Choć wiem, że on zasługuje na prawde jak nikt inny... Mój największy błąd życia:(((((

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
za dlugie.

Gość Jakjamoglam
Ni potrzebuje docinek, wiem co zrobiłam!

Gość tak to jesttttttt
gdy się nie wykazuje od początku szczerej postawy. Chciałaś cudować to masz, dziwwko...

Gość Jakjamoglam
Główny problem jest taki że mi na tym człowieku chyba zależy...

sam sobie pokaż, znowu :O nikt inny nie chce patrzeć :)

więc powiedz mu, bo możesz przegapić coś w życiu, wiesz chyba jak ulotne są chwile, więc łatwo coś stracić

Gość łłooo matkoooo
olaboga.... ej no, autorko,czy ty aby nie przesadzasz? twoje ostatnie zdania sa najsmieszniejsze:D bez przesady,nie stala sie tragedia, nie zdradzilas chlopaka, nie wyjechalas bez pozegnania. nie wiem po ile wy macie lat,ale to co napisalas, to jedna wielka kupa smiechu:D sorry,ale placzesz jakby nie wiem... no trudno, musisz powiedziec mu prawde i tyle. jaaa ale ludzie problemy maja. napisz mu. wy macie wirtualny zwiazek? czy cos w tym stylu? napisalas,ze go krzywdzisz,wiec laczy was cos wiecej? i blagam nie rob z niego takiego ciapy... to tylko net.

Gość Jakjamoglam
Ja wiem , zę to tylko net, nic nas nie łączy... Nie było żadnych deklaracji ale wiem, że mu zależy na spotkaniu, mi też no ale go okłamałam i wiem, że go to zaboli bo nie raz mi pisał, że mi ufa itd..

Gość Jakjamoglam
Nie jesteśmy jakimiś dziećmi. pisałam po prostu tak jak to widze...

Gość łłooo matkoooo
no to troche wczulas sie w role:) spokojnie. obrazi sie 2 dni i tyle. wyslesz mu normalna fote i po klopocie. nie macie wiekszych problemow?:)

Gość Jakjamoglam
Ło matko chciałabym mieć do tego takie podejście jak Ty:) ale nie umiem...

Gość appapakd
a co Twoje zdjęcia sa gorsze niż wstawione?xd

Gość jdfnhsiunfk
koles moze sie wkurzyć, ale nie ma opcji. musisz mu wyznac. najlepiej prosto z mostu i jak najszybciej. a powiedz czy ta laska na zdjeciach jest ladniejsza od ciebie?

Gość andrzejjjjjjj
może zaakceptuje twoją zajęczą wargę, brak oka i przednich zębów :)

Gość Jakjamoglam
Ona ma duże oczy które mu sie bardzo podobają i w ogóle ona mu sie podoba. czy jest ładniejsza? chyba tak

Gość appapakd
Oo... czyli gadaliście o ''twoim'' wyglądzie i wtedy też się nie przyznalas? :P tak wgl to czemu od razu nie powiedzialas ''to nie ja''?

Gość Jakjamoglam
Wtedy po prostu nie reagowałam na to co pisze... Zmieniałam temat.. Nie przyznałam sie od razu bo nie brałam tego serio.. a teraz mi zależy na tym żeby go poznać;/w realu

Gość appapakd
No to bądź szczera napisz to co tu..''sluchaj wcześniej nie wiedziałam,że tak to sie potoczy potem juz głupio było mi się przyznać... przepraszam że z tym zwlekałam..''

Gość Jakjamoglam
Echhhhh... tak pewnie zrobie:(

Gość a moze moze moze
napisz ze masz kompleksy (wygląd) i wybralas takie zdjecie kiedy mialas totalnego doła, bo twoj ex powiedzial pare przykrych slow o twoim wygladzie. no na litosc go wez :D

Gość Jakjamoglam
Nie zamierzam go znowu okłamać:( sama nie wiem czemu je wstawiłam...

Gość a moze moze moze
no to powiedz mu prawde. 50/50. albo mu bedzie zalezalo i wtedy bedzie chcial zrozumiec i wybaczy albo da sobie spokoj i utwierdzi w przekonaniu ze kobiety klamią z natury.

Gość a moze moze moze
no ale chcialbym znac twoja motywacje, dlaczego poslalas nieswoje fotki. dziwne

Gość appapakd
wybaczy :) przeciez wczesniej nie wiedzialas ze tak to sie potoczy

Gość Jakjamoglam
Dzięki... Napisze mu... za jakis czas..

Gość Jakjamoglam
Nie wiem, ja sama tego nie rozumiem, po prostu mi coś odbiło:( sama to potępiałam a zrobiłam to samo:( Gdybym wiedziała, że to sie tak potoczy to w życiu bym tak nie postąpiła... W ogóle nie myślałam, że tak długo tam zabawie... a to już rok..

Gość Jakjamoglam
Mam nadzieję... Choć w to wątpie..