Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna ze złamanym serrcem

Serce mi pękło :( !!!

Polecane posty

weszłam na nk, przegladam profile i widze laskę mojego byłego chłopaka, wchodzę na jej profil a tam zdjęcie jej i jego :( zakochani :( ale straciłam go bo zdradziłam!!! obrzućcie mnie teraz błotem wyzwijcie od dziwek prosze bradzo!! nic mnie nie usprawiedliwi ale opisze ta sytuacje pokrótce. Byłam z nim na imprezie, jego koledzy tez byli. On cały czas gdzieś łaził, nie bawił się ze mną, bo szukał chyba jakiejś mordy do obicia (lubił się bić) powiedział swojemu koledze żeby się mną zajął. Byłam wkurzona, upiłam się, bardzo się upiłam. I ten kolega który mnie pilnował..zaczeliśmy sie całować, sama nie wiem jak to sie stało :O całując go wymawiałam imię mojego kochanego... oczywiscie moj kochany sie dowiedział o wszytskim no i koniec znajomości. Potem przepraszałam go ale to nic nie dało, odzywał się do mnie, pisał ale szybko znalazł pretekst że nie moze pisać i tak się skonczyla moja miłosć. teraz mnie zbesztajcie prosze bardzo :(

Gość jhkhkf
Życie :o

no przecież nie sen :O a szkoda...

od tego czasu minęło już 2 lata ale patrząc na te zdjęcie wszytsko wróciło. te jego oczy :(

Gość namiętna Bożena
no jak kochasz faceta lubiącego się bić to kochasz patologię, a jak to o Tobie świadczy dopowiedz sobie sama. nie wiem jak można kochać kogoś, kto nic wartościowego sobą nie reprezentuje. może jestem ograniczona, ale nie ogarniam.

Gość anna marianna
Nie pij więcej... to tyle... a poza tym... to miłość nie była skoro tak zrobiłaś... a i jak mój chłopak by miał takiego "kolegę" to by już dawno mu buźkę obił....

był taki no wiecie..jak ktoś go zaczepił to nie odpuszczał...lubił bójki :O wiem ze to minus ale dla mnie był ciepły i miły i nic mi nie zrobił nigdy. Ten kolega to jego przyjaciel, znali się od dziecka...uwierzył mu a nie mnie

:(

Gość bziummmmmmmmmmmm
Bozena - mozna.

Gość Samira77777777
"nie bawił się ze mną, bo szukał chyba jakiejś mordy do obicia (lubił się bić)" Po co ci taki facet? Ja bym sie bała, że jak nie znajdzie sobie żadnej innej mordy do obicia to w końcu skieruje swoją agresję przeciwko mnie.

na pewno nie...on nigdy kobiety by nie skrzywdził uwierzcie mi :( ja wiem lepiej od was, kobiety nie ruszy!!! tak teraz ten jego przyjaciel dalej jest najlepszym kumplem