Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xannah

Czy on sie nademną znęca?

Polecane posty

Gość Xannah

Hej mam pytanie chłopak z którym sie mieszka który mówi do mnie po alkoholu suko wypie****j spier... Wykorzystuje to z czym mu sie kiedys zwierzyłam żeby mi dopiec, dusil 2 razy ale tylko pod wpływem alkoholu , zdradził w burdelu itp czy on sie znęca nademną psychicznie?

po prostu wychodzi z niego prawdziwy charakter, po pijaku mówi się i robi się to co na trzeźwo chce się ukryć, olej tego debila, szkoda na niego czasu i energii

Kobieto po co z Nim jestes???? Wiej w podskokach krzyz mu na droge

Gość wrednamalpa26
Levviatan wierz mi większość kobiet to właśnie takie idiotki jak autorka

Byc z facetem na sile?? I to z takim ??? Na co po co??? No nie kumam autentycznie :-0

Gość poległam :) :) :)
"zdradził mnie w burdelu" "dusił" "nazywa suką" Co za zjebana laska!!!!! Ja sie nie dziwię że Ci faceci tacy są skoro mają takie idiotki, które sie na to wszystko godzą i jeszcze debilnie pytają na forach czy coś w ich związku jest nie tak...

Gość fhgrsxh
Autorko wszystko jest ok, tak powinno byc :] OMG :/

Gość Xannah
Dzieki za podniesienie na duchu:-). Wiem ze nie jest ok. Pytam tylko czy to pod znęcanie psychiczne podchodzi. Nie mam rodziny a odejść się boję bo mi grozi ze mnie zniszczy albo nie odejdzie

Gość Nana2008
Wez z nim slub urodzisz dziecko a za jakis czas bedziemy oglądać w tv zabił dziecko po tem żonę pod wpływem alk

Gość Nana2008
A tam sie boisz zostaw go mi jedn mowil ze mnie zabije i upłynęło już 3lata i nadal zyje i sie swietnie mam

i Ty sie jeszcze nad tym zastanawiasz - odejdz od niego i to lepiej szybko

Gość Xannah
Dzieki za rady... Narazie sie staram cos z tym zrobić ale to jest to wlasnie ze on nie chce sie odemnie wyprowadzić i potrafi tak mi wjechać na psychikę ze ja przestaje sie odzywać a on miesza mnie z błotem i zaczęłam to tolerować żeby tylko mieć spokoj ...bo walka z nim nie ma sensu:(

Mnie go daj mnie zobaczy sk.ur.w.i,el jak to jest :D gnojek cholerny minimalista cham i prymityw niech chojrakuje do kogos o swojej wadze posturze i plci no az zapalic musze grrrr

zaraz zaraz czekaj u CIEBIE chu.j,ek mieszka????? I tak sie sdzi???? O zesz w morde.....

Gość chogata
ale jestes gluuuupia :) niezle cie polechtalo ze ludzie z kafeterii sa za toba nie? :) wlasnie o to ci chodzilo? idz do niego i tupnij nozka ze ludzie z forum mowia ze to co wyprawia to znecanie sie nad toba. Mam nadzieje, ze ci porzadnie wpierdoli. Takie laski jak ty powinno sie eliminowac ze spoleczenstwa zeby nie produkowaly wiecej takich ludzi jak on

Gość Xannah
Heh...:/ no mieszka u mnie teraz wcześniej wynajmowalismy mieszkania i byłam od niego uzależniona i na duzo sobie pozwalałam i teraz mam... Przegrałam z nim

Gość Xannah
Juz lecę:) oj oby cię nie spotkało w życiu ze stracisz rodzinę i będziesz uzależniona od gnojka który to wkońcu wykorzysta i ze nikt ci wtedy nie napisze ze trzeba cię wyeliminować:)

autorko wybacz ale jestes bezdennie glupia spakoj jego graty w wory na smieci i pirzgnij na klatke zmien zamki i wsio Boze gdzie takie panny sa co pozwalaja by facet nimi pomiatal kiedys Cie udusi zgwalci albo co gorszego i co??? Wywal go jak najszybciej

Gość chogata
haha nigdy, a wiesz czemu? bo mam dobra prace, nie jestem uzalezniona od mojego parnera, w dodatku moj partner jest lagodny jak baranek. patrzac jak ojciec zneca sie nad moja matka wiedzialam jaka wybrac droge.

Gość Xannah
Macie rację... Nie wiedziałam ze bede tak głupa kiedys... jedzie mi dalej w sunie daje to do myślenia bo nikomu o tym nie mówiłam