abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 hey dziewczyny mam taki problem w dniu spodziewanej miesiączki czyli 23 marzec dostałam tylko 2 dniowe plamienie a z w kwietniu dostałam krwawienie 3 dniowe sporo przed w termninem okresu , nigdy tak nie miałam , współżyłam z chłopakiem w dniach które mogły być płodne wcześniej , zdarzyło mi wytmiotować , ostatnio zrobiłam się senna , jestem bardzo rozdrażniona, stwardniał i troszkę powiększył mi się brzuszek , piersi są wrażliwsze na dotyk, temperatura dosyć długo się utrzymuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a testu czemu nie zrobisz?? Napisano Maj 18, 2011 j.w, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariellla Napisano Maj 18, 2011 z opisu wynika , że jestes w ciąży idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 jaki test ciążowy jest najlepszy ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 18, 2011 czesc ... widze ze masz takie same objawy jak ja nawet okres w tym samym dniu ktory nie przyszedl .... tylko ze ja wczoraj byłam na hcg .. dzisiaj sa juz wniki . z badan wychodzi ze to 6-7 tydzien ciazy ,,,, a testy robiłam 3 tygodnie po spodziewanej miesiaczki ... a kupiłam testy w aptece . nie pamietam nazwy ale jeden pametam WITAM (tak sie nazywał test płytkowy) on kosztowal okolo 6 zl najlepiej idz do ginekologa i niech cie skieruje na badanie hcg to jest najbardziej wiarygodne a testy czasami kłamia pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 kupię test dzisiaj i jutro rano planuje go w końcu zrobić żeby nie mieć już nie pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 a póżniej do lekarza się zapiszę na wizytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 nie zaczelismy się jeszcze dobrze starać z narzeczonym o maleństwo a ono możliwe że już się rozwija we mnie cudownie by było wtedy zobaczyć 2 kreski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 Czy któraś z was też tak miała lub podobnie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 18, 2011 ??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 18, 2011 tak ja tak mam ...ale dzisiaj sie dowiem czy zmalenstwem jest ok .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia2479 Napisano Maj 18, 2011 miałam 2 razy tak mam dwoje dzieci gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 19, 2011 hey paulina19886 i jak tam z Twoim maleństwem wszystko dobrze ??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 19, 2011 tak ,,, ale 25 maja bede miala załozona karte ciazy a teraz dostałam skierowanie na badania ; a u ciebie jak ? a test robiłas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 19, 2011 czy ktoś tak jeszcze miał albo podobnie ???? proszę o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 19, 2011 wyszły mi 2 kreseczki i jestem szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 19, 2011 jak reagowali wasi partnerzy na wiadomość że jesteście w ciąży ???? odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 20, 2011 któraś odezwie się ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 20, 2011 jestem jestem moj narzeczony sie bardzo ucieszyl .... w srode byłam u lekasza i potwiercil ciaze... dostałam duzo badan do zrobienia a ty? byłas u lekasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 20, 2011 za 2 tygodnie mam dopiero był termin na wizytę a jakie masz badania do zrobienia ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 20, 2011 duzo mam .chyba z 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 25, 2011 jeszcze się ktróraś wypowie na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 25, 2011 czesc dziewczyny dzisa byłam u lekasza i załozyl mi karte ciazy ,,, jestem w 7 tyg ciazy .. ciaza rozwija sie prawidłowo .... termin porodu mam na 29.12.2011. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach