Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

Brak seksu ;/

Polecane posty

Gość marcelina1666

Witajcie!Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Mam faceta od ponad 2 lat (ja 21 ,on 24). Na samym początku nie mogliśmy się od siebie odpędzić,robiliśmy to przy każdej możliwej okazji,później zaczęło się ochładzać (a dokładniej wyszło na wierzch to,że on ma mniejszy temperament) między nami,jak to zwykle bywa,ale ,,jakoś to było".A od kilku miesięcy porażka,i to tym razem ja zawalam.Nie mam ochoty na nic.W połączeniu z jego małym temperamentem to już wogóle.Nie poznaję samej siebie,kiedyś masturbowałam się/uprawiałam seks nawet i kilka razy dziennie.Odkąd tak się zaczęło psuć w sprawach seksu,nie mam ochoty po prostu.Nie czuje ,że się podobam mojemu facetowi (nie mówi mi komplementów),a jedyne działanie z jego strony to klepanie po tyłku-jedyna część ciała ,która go interesuje.Nie czuję,żeby na mnie leciał.Wiem,że facetom trzeba mówić wszystko dosłownie i wprost,ale jak mu powiem ,,a teraz powiedz mi komplement i zaciągnij do łóżka",to znowu ja będę inicjowała tak naprawdę.

Gość Pan 40
Marcelina - dokładnie to znam. Wlaśnie teraz jest czas próby. Albo walcz o niego, albo walnij to w ch....j. Ja zawalczyłem - mamy dzieci, dom, starzejemy się razem. Nie raz prawie ją gwałciłem, nie raz stawiałem sobie ręką, bo ona napalona. Ale to już historia małżeństwa. Ty decyduj, ale walcz!