Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba pszczyna

Nie lubie lodów...

Polecane posty

Gość seba pszczyna

..tylko bym minetki robił.Chyba mnie natura skrzywdziła :(

Gość Pan 40
U mojej Pani prawie każdy powrót z pracy(12 godzin) kończy się głaskaniem po plecach i dupci. Często mi się na dupci ręka obślizguje i zaglądam do psiochy.

Gość Kobieta 35+
Uwielbiam fanatyków....c*pek;-)))) Naprawdę nie lubisz jak kobieta pieści Twojego penisa? Nie wyobrażam sobie zbliżenia bez tego;-)

Gość seba pszczyna
większą przyjemność mam z lizania pipci :( problem w tym że lodziary istnieją a mineciary chyba nie :(

Ja też nigdy w życiu nie chce robić loda... ani żeby mój kocham robił mi minetke. moim zdaniem to jest okropne,ale jak widać to niektórym pasuje bo może to lubią to nie mam nic do was. ale ja osobiście to nie dzięki

Gość żona męża swegoooo
uwielbiam męzusowi obciagac kutaska mniam i potem oczywiście spusczanie do pyszczka mniami

Gość jak moj(((((((((((
jak moj chlopak sie pyta czy mu zrobie loda to mu odpowiadam: nie dziekuje juz dzisiaj jadlam a jak chcesz to sa w lodowce!

Gość żona męża swegoooo
wspolczuje waszym męzom, w koncu was zdradza albo pojda do dziwki jak maja z takimi świętojebliwymi zycie dzielic i loze

Co to za związek jak nie ma sexu oralnego ja z moją małżonką czesto sie zadowalamy oralnie ja osobiście uwielbiam jej pisiorke piescić jęzorkiem