Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andam

co o nim sądzicie?????????

Polecane posty

Gość a ja powieeem taaak..
szczerze? pierścionek jak pierścionek. nic specjalnego. :)

Gość andam
No bo to ma byc pierscionek. Skromny ona lubi skromne, ale cholera jasna nie znam sie na tym! Pomozesz?

pomogę. :)

Gość szalu nie ma a ceny
z kosmosu ;/

Gość andam
Ona ma 22 lata. Nie jest zbyt drobna raczej masywna, ale rączki ma malutkie tzn paluszki. Ale wydaje mi się, że taki mniejszy pierścionek lepiej będzie do niej pasował. Musi być białe złoto cena do 5 tys. Chociaz nie zaprzeczam, ze jakbym zamknal sie 3 to byloby milo:)

Gość andam
to z jakiej firmy najlepiej szukac? Ktoś poradził mi właśnie kruka. Może znacie inne warte uwagi?

Gość andam
no porozgladam sie po tych stronach. Apart omijalem zawsze szerokim lukiem. To tam mialem wrazenie, ze ceny sa kosmiczne, ale w sumie nigdy nie przegladalem ich oferty.

Śliczny, podobają mi się takie skromne. Ale strasznie drogi. Ten w drugim linku prawie taki sam, a o ile tańszy.

Gość do tak szczerze
nie praw "herezji" bo cie zara tutaj zlinczuja :D

Justyna 87- też mi się on podoba ;)

Gość andam
Wlasnie wiem, ze ona lubi tez takie malutkie, skormne. No ladne, ladne;)

aaa to ja dodam (jesli chodzi o cene),ze jak my go kupowalismy 2 lata temu,to kosztowal 740zl,a nie 1200...chyba zloto poszlo do gory...rtak czy siak polecam,ale z brylantem 0,2 :)

no ja wlasnie tez mam malutkie dlonie-nawet rekawiczki S maja za dlugie palce..i tez szukalam skromnego pierscionka,ale z tym czyms :) stad wlasnie tez w ksztalcie kokardy...wtedy wzielam ten kamien 0,1,bo uznalam,ze wtedy linia pierscionka jest w jednej linii ze zlotem,ale teraz stiwerdzam,ze moglam wziac wieksze oczko

my szukalismy pierscionka, gdzie diament nie byl tak zamkniety 'lapkami', wtedy lepiej go widac. Bylismy w aparcie i tam wlasnie te 'lapki' zakrywaly pol kamienia,a ceny bardzo podobne do kruka. Narezczony zdecydowal sie na kruka, bo wlanie ten kamien pieknie widac i wiele osobtez zwrocilo juz uwage jak bardzo ladnie odbija swiatlo, bo dobrze oszlifowany.

Gość impresja_12
Bardzo duża różnica w cenach, a wzory prawie takie same.. najlepiej odwiedzić oba salony firm i zobaczyć... szczerze gdyby mój narzeczony miał wydać tyle kasy na pierścionek od Kruka wolałabym dostać pierścionek + coś na szyję czyli komplecik :) metki, że to od Kruka chyba nie będzie nosić, a mówić ile kosztował też nie będzie... ja właśnie straciłam swój pierścionek zaręczynowy ..był drogi ale gdyby tyle kosztował to by mnie trafiło zupełnie...tak szkoda mi tylko pamiątki :)

kruk robi pierscionki swietnej jakosci i jak kogos na taki stac i chce miec diament to nic w tym zlego nie widze, ja mam, bo moj narzeczony uwazal,ze na taki zasluguje,a naszyjnik tez mam :)nie ma co tak bardzo krytykowac

uważam że warto zainwestować w kruka. osobiście mam pierścionek i obrączkę z kruka i naprawdę nie widać żeby się zniszczyła. mój mąż zgubił obrączkę i mu dorabiałam na 1 rocznicę u jakiegoś tam jubilera, świetnie wyglądała może ze 2 tygodnie a teraz to masakra - pościerana, matowa... jak odłożę trochę kasy to mu dorobię w kruku bo jakość u nich idzie w parze z ceną (szkoda mi tylko tamtej kasy co poszła na tą dorabianą obrączkę, ehhh... :(

Gość chciałabym taki..
a mój chlopak nawet nie wie jakie mi się podobają więc jak już to pewnie kupi jakiś nie w moim guście albo w ogóle o tym nie myśli..:o