Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiinia1

Jak można dla kasy zrezygnować z dobrego seksu?

Polecane posty

Gość cukiinia1

Mój ex.. szalenie bogaty,ale miał dosyć małego i nie potrafił nim nic zrobić.. ba , on w wieku 30 lat nawet nie umiał dobrze całować, o innych pieszczotach nie wspominając.. odeszłam, brakowało mi dobrego seksu.. Oczywiście ma teraz inną, pani po 30 tce, widać ,że opędzić się od niej nie może.. Czy ta kobieta jest normalna ? Wpakowałybyście się w coś takiego dla kasy ? Nie wróżę im za dużo sczęścia, ona będzie wiecznie wkurzona i związek padnie

Błeeee... aleś Ty naiwna - może tamta Pani nie potrzebuje seksu, albo będize miała dyskretnego ogiera na boku a od faceta kasę będzie ciągnąć i przy nim zachowywać się tak jakby był bozyszczem...

Gość cukiinia1
hmm no nie wiem, kobieta po 30tce która nie potrzebuje seksu ? ;) a dyskretny ogier.. hmm facet nie jest głupi chyba ,a ona by ryzykowała utratę dostępu do kasy ? ;)

Gość aneeexxx
może się zakochała? ;)

Gość cukiinia1
taa.. tak jak całkiem przypadkiem zaczęła romansować ze swoich szefem co zakończyło się jej awansem ;) nie wierzę w takie bajki, ona jest zdeterminowana żeby go usidlić :D tylko po co ? kasa szczęścia nie daje :D

Gość a co cię to obchodzi?
Przecież jak piszesz ty już z niego zrezygnowałaś, więc nie rozumiem twojej frustracji... A może to odwrotnie było i on ciebie pogonił, bo jakaś niewyżyta byłaś i oprócz seksu i wydawania kasy nic cię nie interesowało?

a poza tym jak 30 latek może być szalenie bogaty? W lotto wygrał?

Gość cukiinia1
ma bogatych rodziców.. po prostu się zastanawiam jak można być taką materialistką .. chciałabym z nim być ,kochałam go, ale się sypło przez seks..

no to pisz że rodzice bogaci a nie ów 30 latek:(

Gość ja tam sie jej nie dziwie
jak i rodzice to przeciez i on , klorzysta z kasy ,a kiedys cala bedzie jego :D

jakby to mało takich było... a te dwudziestolatki wychodzące za 70letnich aktorów??? To co, z miłości? A może uwielbiają pomarszczone fiuty? W dupie to mają bo kasa się liczy!

Gość cuśtam
Dlaczego Ty go kochałaś, a ona jest materialistką? Jesteś najzwyczajniej w świecie zazdrosna i szukasz potwierdzenia swoich bzdurnych przekonań tu. Zupełnie niepotrzebnie.

Gość a ty myslisz
ze wszystkie lubia tak jak ty? to ze tobie sie nie podoba, ne znaczy ze innej nie moze no i co ciebie to interesuje? jej sprawa, zacznij moze zyc swoim zyciem a nie wpierdalaj sie do bylego :D

Gość lyreco
ale wy zawiścią plujecie.. dziewczyna najwidoczniej ma do niego sentyment :D a co do tamtej to nie wiadomo.. dużo takich dla których nic się oprócz kasy nie liczy, w końcu mówi się ,że kasa to nie wszystko,a inni może mówią ,że seks to nie wszystko :P

Gość andrrr
businesswoman ;)

Gość mąż inny
kobieta po 30 która nie potrzebuje seksu - moja żona!!!

Gość revoltaa
mnie tam seks z moim facetem i tak nudzi.. chętnie bym wymieniła na kase