Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intymny problem

Intymny problem

Polecane posty

Gość Intymny problem

Słuchajcie jak dbać o higienę żeby naprawdę cały dzień czuć się świeżo? Nie jestem jakimś brudasem codziennie się kąpie ale do wieczora to już tak śmierdze jakbym rok się nie myla a najbardziej to cipa mi "pachnie" co robić. Może to jakaś choroba albo są specjalne środki na to. Żele intymne dają taki sam efekt jak płyny. Już sama nie wiem. Zaczynam się rozkładać czy jak?

Gość burzyński
jeśli macie problemy z kobietami i uwodzeniem to polecam świetne kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Ja akurat skorzystałem ze szkolenia w Krakowie, ale mają też swoje szkoły w innych miastach. Uważam, że naprawdę warto, ja zmieniłem się nie do poznania i w końcu wiem, jak poderwać każdą dziewczynę. Dawniej byłem nieśmiały i zamknięty w sobie, przez co nie mogłem znaleźć partnerki, a teraz to zupełnie inna bajka ;) szczerze polecam

Gość Intymny problem
Te uwodziciel. Wypad z mojego topiku!

Gość oniemialam...
hahaha ja podmywam sie po kazdej wizycie w ubikacji..mam husteczki jak pracuje..takie nawilzone do higieny intymnej.Taka juz nasza kobieca uroda

mozesz miec jakas przewlekla infekcje, ktora zmienia zapach intymny. Albo po prostu tak masz. Przy pierweszej opcji- wymaz z cipki, przy drugiej- wkladki pochlaniajace zapach wymieniane jak tylko zaczna waniac.

Gość złoty pierścionek
jesli zapach jest nawet dla Ciebie nieznośny, to lepiej się przebadaj u lekarza zdrowa kobieta wcale tak mocno nie ''pachnie'', nawet wieczorem

Gość Intymny problem
No mi się też tak wydaje że to normalne nie jest tym bardziej że nigdy tak nie miałam dopiero po ciąży. Ale dziękuję wam za normalne odpowiedzi. Chyba zrobię te badania