Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka22www

śluz płodny a ciąża

Polecane posty

Gość jagodka22www

witam wszystkie dziewczyny które starają się o dzidziusia lub juz go mają,mam taki problem a mianowicie staramy się z męzem o dziecko od 7miu miesiecy i do tej pory sie nie udalo,nie mam śluzu płodnego w dniach prawdopodobnie płodnych , jak sądzicie czy to może byc powodem tego że nie mogę zajsc ? pozdrawiam i dziekuje za wszystie odpowiedzi

Gość jagodka22www
haalo jest tu ktoś ?

Kup sobie testy owulacyjne albo idź z tym do ginekologa w dniu w którym jak uważasz powinnaś mieć dzień płodny.

Gość jagodka22www
sprawdzalam testami i czasem wyszly 2 kreski lecz ciąży jak nie bylo tak nie ma... :/

na sluz dobry jest olejek z wiesiolka, takie kapsulki, bierze sie je od poczatku cyklu do owulacji, pozniej juz nie bo moga wywolac poronienie do tego kup sobie ziola Ojca Sroki na owu i sluz, ogolnie na hormony powinno pomoc ale do ginekologa tez radze sie wybrac, niech zrobi ci test na wrogosc sluzu

Gość jagodka22www
własnie w piątek wybieram sie do ginekologa najpierw niech ona oceni jakie kroki podjąc i dopiero wtedy kupie sobie ten olejek z wiesiolka i te ziółka.a Tobie cos pomogło? mozna je kupic w kazdej aptece czy jedynie w internecie ?

zila powinny byc w kazdym zielarskim sklepie, a wiesiolek jest w kazdej aptece :)

ziola * tak pomogly mi, teraz juz nawet nie odczuwam tak mocnych miesiaczek, napiecie przedmiesiaczkowe tez zaniklo jak dla mnie wszystko na + :)